Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Νηστεία και προσευχή μέχρι θανάτου!

Η θρησκεία είναι ένα μίγμα που έχει πολλά πράγματα μέσα. Ελπίδα ασφαλώς αλλά και ανοησία. Βλακεία, όχι των αετονύχηδων ιερέων, που δεν έχουν το Θεό τους, αλλά όσων αφελών ακολουθούν. Φανατισμό, μισαλλοδοξία, θεωρίες για την ζωή μετά θάνατον, για την οποία δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως υπάρχει. Αλλά για να μην πάθουμε κατάθλιψη μπροστά στο μοιραίο, μας λένε το παραμύθι για να ανακουφίσουν. Αξίζει όμως αυτή η παρηγοριά, το θάνατο και το βασανισμό σε αυτή τη ζωή δισεκατομμυρίων; 

Όταν γράφαμε για τη νηστεία  είπαμε πως οι περισσότεροι στον πλανήτη πεινούν γιατί οι λίγοι, που τους εκμεταλλεύονται τους τρώνε το φαί. Γράψαμε πως η νηστεία δεν έχει καμία λογική. Αναφερθήκαμε και στον πραγματικό της σκοπό.

«Η νηστεία έχει σκοπό την πειθαρχία και υπακοή μας. Αν καταφέρουν να καταπιέσουμε βασικά ένστικτα όπως αυτό της αναπαραγωγής, της πείνας και του φόβου του θανάτου, έχουν την απόλυτη εξουσία πάνω μας. Αυτός είναι ο σκοπός του Ιερατείου και κανείς άλλος».  

Κάποιος λοιπόν στην Κένυα είπε στους πιστούς, πως αν νηστέψουν, θα συναντήσουν τον Ιησού! Δηλαδή «Πεινάτε; Ωραία, θα πάτε στον Παράδεισο να βρείτε το Χριστό»! Κάτι τέτοια λένε κι οι δικοί μας, αλλά αυτός τους προέτρεψε να μη φάνε καθόλου. Οπότε πήγαν πράγματι στον άλλο κόσμο, λόγω του βασανιστικού θανάτου από πείνα!

21 άνθρωποι πέθαναν, 3 εκ των οποίων παιδιά! 11 άλλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.  Ο Μακένζι Νθένγκε, πάστορας της «Διεθνούς Εκκλησίας της Χαρμόσυνης Είδησης», που πήρε στο λαιμό του τόσο κόσμο, παραδόθηκε μεν στην Αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 670 ευρώ! Φυσικά αυτός τρώει τον περίδρομο και δεν έχει σκοπό να συναντήσει τον Ιησού. Γιατί έτσι και υπάρχει άλλος κόσμος, θα πάει στην Κόλαση.   

Εμείς, ως άθεοι, θέλουμε να τρώνε οι πεινασμένοι. Το Ιερατείο είναι εξουσία, οπότε θέλει να συνεχιστεί η εκμετάλλευση. Οι φτωχοί σίγουρα δεν πρέπει να πιστέψουν τους αδίστακτους εγκληματίες που λέγονται «ιερείς». Αν ζούσε ο Ιησούς πάμε στοίχημα πως θα έπαιρνε πάλι το μαστίγιο και θα άρχιζε πάλι να δέρνει απατεώνες. 

Ένα χριστιανικό για το τέλος: Στον ένα ληστή, τον παράνομο, ο Ιησούς υποσχέθηκε τον Παράδεισο, ενώ στους «νοικοκυραίους» πήρε το βούρδουλα. Για τους Φαρισαίους ξέρουμε τι είπε. Γιατί αυτό που κάνουν οι «έμποροι των θρησκειών» είναι πολύ χειρότερο από οποιοδήποτε άλλο έγκλημα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...