Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Δήμαρχοι και «δήμαρχοι»

Διάβασα στο «Βαθύ Κόκκινο» στο άρθρο Πάτρα: “Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά είναι μια παράταξη” ότι στην Πάτρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συζητάνε να στηρίξουν στο Β’ γύρο, οποιονδήποτε υποψήφιο βρεθεί απέναντι στον Κομμουνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη!  

Πέρα από όσα γράφει το ενδιαφέρον άρθρο, θα πω μην φάνε, έχουμε γλάρο. Κι αυτό γιατί είναι πιθανό να βγει από την α’ Κυριακή ο σύντροφος Πελετίδης. Στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 40,6% από τον α’ γύρο και 70,86% στο β’ γύρο με αντίπαλο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ ήταν 3η το 2019 που στις εκλογές βγήκε πρώτη.

Με την πολιτική που ακολουθεί η γαλάζια συμμορία και τα μηνύματα που έρχονται, ο Πελετίδης δε θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος του ΚΚΕ που θα βγει δήμαρχος σε μεγάλη πόλη αυξάνοντας τα ποσοστά του. 

Εκείνος που πιθανότατα θα πάρει πόδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του, είναι ο «δήμαρχος» Αθήνας. Ο Μπακογιάννης, με τους μεγάλους περιπάτους κι τα ακόμα μεγαλύτερα σκάνδαλα, θα χάσει πανηγυρικά. 

Όποιος έχει μάτια βλέπει. Ο Μπακογιάννης έβλαψε τους Αθηναίους, ο Πελετίδης δεν έκανε κανένα κακό στους Πατρινούς. Ούτε απευθείας αναθέσεις, ούτε σπατάλες, ούτε σκάνδαλα. Απλά, όπως σωστά γράφτηκε ο σύντροφος Κώστας χάλασε τις «δουλειές» κάποιων. Αυτοί νομίζουν πως οι κάτοικοι της Πάτρας δεν έχουν μνήμη και κρίση. Γελιούνται όμως. Στις εκλογές θα τα πούμε. 

Ο Πελετίδης κάνει πολλά έργα, αλλά τα ΜΜΕ προφανώς δεν ασχολούνται. Δε χρειάζεται άλλωστε, τα βλέπουν οι κάτοικοι της Πάτρας. Όπως βλέπουν ένα πραγματικό Δήμαρχο που αγωνίζεται στο πλάι των εργαζομένων. Όλα αυτά ενοχλούν. 

Ποια όμως ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» ώστε η ΝΔ να προτείνει συνεργασία σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ;

Μα το νερό! Όσο είναι Δήμαρχος Κομμουνιστής, η ύδρευση δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί. Με τους άλλους οι Πατρινοί θα πουν το νερό νεράκι. Όπως θα πούνε λίαν συντόμως οι Αθηναίοι. Ήδη αναφερθήκαμε στα κόλπα (παλιά και νέα) ώστε να ακριβύνει το βασικό αγαθό και να πουληθούν στους ιδιώτες. 

Είπε και για τους συμβασιούχους πράγματα που έτσουξαν και που έδειξε την υποκρισία των κυβερνόντων όσον αφορά τα ρουσφέτια. Δείτε το ενδιαφέρον video . Τους χάλασε τη δουλειά με τους «ομήρους». Πως να μη συσπειρωθούν εναντίον του; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...