Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Προφήτη πρόσεχε!

Όπως όλοι οι πραγματικοί προφήτες, έτσι κι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ενοχλεί πολύ  εξουσία, γιατί λέει αλήθειες. Όποιος λέει αλήθεια, ιδιαίτερα στη Μπανανία μας, μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο. Αν μάλιστα τον ακούν πολλοί, τότε γίνεται ο Νο1 εχθρός του μαφιόζικου παρακράτους. Το έπαθε το «Βαθύ Κόκκινο» και δεν ήταν οι μόνοι. Ο Καραϊβάζ έπαθε χειρότερα. 

Οι βλάκες με περικεφαλαία, γαλάζιοι ξεπλένηδες του Μίχου, του Λιγνάδη, του Γεωργιάδη και των άλλων καθαρμάτων, λύσσαξαν με τον προφήτη. Η μπλούζα του, που σατίριζε την ψήφο μας στην Ευρωβουλή, όπου στείλαμε ό,τι χειρότερο είχαμε, είναι η γελοία αφορμή για ολομέτωπη επίθεση ενός στρατού τρολλ, βολεμένων, παρατρεχάμενων, ναζί, ηλιθίων κλπ.

Και τι δεν είπαν τα ακροδεξιά αποβράσματα. Μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ είπαν πως είναι! Ο Ζαραλίκος; ΣΥΡΙΖΑ! Τι ήπιαν; Ζωμό σανού κερασμένο από  την αρσενική Εύα Μπράουν, αφού στο νέο video ο προφήτης σφάζει με το γάντι τον υπουργό ακρίβειας και υπανάπτυξης. 

Δεν είναι η μοναδική είδηση η ακρίβεια και η κακή ποιότητα τροφίμων που υπάρχει στην μαύρη αγορά, για την οποία είναι υπεύθυνος ο ναζιάρης υπουργός. Ο Ζαραλίκος αποκάλυψε σκάνδαλα όσον αφορά την ασφάλεια των τρένων, αλλά και την απώλεια ζωής εργατών λόγω του αντεργατικού νόμου. 

Η πιο σκληρή αντιπολίτευση, ουσιαστική, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, σε ένα video διάρκειας 35 λεπτών. Το «ZAME KAVALA» μπορείτε να το δείτε στο youtube 

Προτείνω να το δείτε για να αποδειχθεί ακόμα μια φορά, πόσο ψεύτες είναι οι νεοδημοκράτες και πόσο τους πονάει η αλήθεια. 

Ο βιασμός είναι για μένα το χειρότερο έγκλημα, χειρότερο κι από φόνο. Ο Ζαραλίκος σίγουρα  δεν ξέπλυνε κανένα βιαστή, αντίθετα. Εκείνοι που ξέπλυναν  - και μάλιστα παιδεραστές - είναι τα καθάρματα της ΝΔ. Αυτοί κουκούλωσαν τους 213 εγκληματίες του Μίχου, το Λιγνάδη, το Γεωργιάδη, που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Αφού ευχηθώ ψόφο σε κάθε βιαστή, να πω πως βιασμός με την ευρύτερη έννοια είναι όσα υπεστήκαμε όλα τα χρόνια με δικτάτορες, παρακρατικούς, απατεώνες, αδίστακτα καθάρματα, αποστάτες, ιδιαίτερα τον καιρό των Μνημονίων. 

Πέρυσι και πρόπερσι πχ μας είχαν στερήσει την Ελευθερία μας, μας είχαν φυλακίσει στο σπίτι μας, πράγμα που επίσης υπενθύμισε ο προφήτης.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος χτύπησε αλύπητα την πολιτική του Μητσοτάκη. Πολιτική εγκληματική, πολιτική λεηλασίας. Γι' αυτό είναι «επικίνδυνος» για το παρακράτος. Οπότε κινδυνεύει κι ο ίδιος. 

Άλλωστε ένας επαναστάτης, ο Ιησούς το είπε καθαρά. «Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, που σκοτώνεις τους προφήτες και λιθοβολείς τους απεσταλμένους του Θεού»! Εκείνοι που σκοτώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους προφήτες είναι πάντα οι εξουσιαστές. Αυτοί βάζουν τα ανεγκέφαλα τσιράκια τους να λιθοβολήσουν και να δολοφονήσουν χαρακτήρες. 

Πάντως κι αυτή τη φορά έφαγαν τα μούτρα τους. Πάνω από 140.000 προβολές σε μια μέρα το video του Χριστόφορου Ζαραλίκου κι ας σπάσει κάθε ρεκόρ, γιατί το αξίζει. 

ΥΓ: Ούτε να δολοφονήσεις δημοσιογράφους ατιμώρητα μπορείς στο Βέλγιο, ούτε να πετσώσεις ΑΡΔ τόσο ξεδιάντροπα και φανερά. Μόνο στην Ελλάδα τέτοια σκάνδαλα. Μόνο εδώ βιάζουν παιδάκια κι έχουν ένα στρατό αποκτηνωμένων να τους ξεπλένει. "Πολιτισμός". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...