Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Είδαμε την προκοπή των αυτοδύναμων συμμοριών: Χρεοκοπία και Μνημόνια.

Καλύτερα να γίνονται συνέχεια εκλογές. Είδαμε την προκοπή των αυτοδύναμων συμμοριών: Χρεοκοπία και Μνημόνια. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) διέλυσαν την οικονομία. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι γαλάζιες ακρίδες δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.

Ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει μετά τις εκλογές: Το 2024 έρχονται πάλι οι κανόνες που ίσχυαν πριν την πανδημία. Δηλαδή θα μας πάρουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα μας πετάξουν στο δρόμο. Επομένως κάνοντας πολλές εκλογές θα κερδίσουμε χρόνο.

Αφήστε που στις εκλογές δίνουν και ψίχουλα. Θα μου πείτε «χορταίνεις με τα ψίχουλα»; Ασφαλώς όχι, αλλά εδώ το θέμα είναι να μη μας βγάλουν και τη συκωταριά να την πουλήσουν. Οπότε εκλογές και πάλι εκλογές.

Οι τοκογλύφοι δεν ανησυχούν όποιος και να βγει. Εκτός αν βγει το ΚΚΕ ή κανένα άλλο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και άλλες αστικές συμμορίες τις έχουν στο τσεπάκι τους. Ξέρουν ότι θα συνεχίσουν τα Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.    

Εκλογές συνέχεια μέχρι να μάθουμε να μην ψηφίζουμε τσιράκια ανθρωποφάγων. Θα αλλάξει κάτι; Αν θέλουμε να σωθούμε, κάνουμε Επανάσταση, με τις εκλογές απλά κερδίζουμε ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...