Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δεν ασχολείται ο κόσμος με τις κουταμάρες που λένε οι πολιτικοί.

Πάλι θα μας πρήξουν με τα παραμύθια των δημοσκόπων, δε θα ασχοληθούμε με φαντασίες. Στις εκλογές, αν δεν γίνει νοθεία, η ΝΔ θα πάρει κάτω από 26%. Βέβαια η νοθεία είναι μια συνήθεια της δεξιάς που δεν κόβεται. 

Οι ιδιωτικές δημοκοπικές εταιρείες δεν δημοσιεύουν δεδομένα όπως ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση. Πολύ φυσικό, ρωτάνε ποτέ το παραμυθά πως σκέφτηκε το παραμύθι; Μόνο που οι ρεφορμιστές, όταν κυβερνούσαν, δεν ασχολούνταν με το να διορθώσουν τα στραβά και τα ανάποδα. Αντίθετα τα χρησιμοποιούσαν για δικό τους λογαριασμό.

Είπε κανείς πχ στο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει σοβαρός έλεγχος για τα αποτελέσματα που έδιναν στο δημοψήφισμα; Που έπεσαν όλες έξω πάνω από 20 μονάδες; Όταν πέφτει έξω ένα και δυο γκάλοπ 5-6 μονάδες λες «τυχαίνει», τότε έκαναν όλες «λάθος» και μάλιστα τεράστιο. Που σημαίνει πως μόνο λάθος δεν ήταν.

«Ο Μητσοτάκης επιλέγει παρουσιάστρια για να του πάρει συνέντευξη μην τυχόν και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του» είπε ο Τσίπρας. Λοιπόν Αλέξη, πες του αυτό που έλεγε ο μπαμπάς του, ο Αποστάτης, όταν καλούσε για το ίδιο πράγμα τον Ανδρέα Παπανδρέου κι ο Ανδρέας δεν πήγαινε. Έλεγε πως «τον φοβόταν». Βασικά ο Ανδρέας δεν φοβόταν, απλά δεν ήθελε να τον γρουσουζέψει. Εδώ όμως ο Κούλης είναι ο γκαντέμης. Οπότε Αλέξη πρέπει να το πάρεις αλλιώς.

Η πολιτική των δύο θα είναι συνέχεια των Μνημονίων. Το 2024 οι τοκογλύφοι θα απαιτήσουν σπίτια, λεφτά, μέχρι και τα συκώτια μας. Το ξέρει ο κόσμος γι' αυτό και δεν πατάει στις συγκεντρώσεις. Ο Μητσοτάκης πχ κάνει μέσα προεκλογική συγκέντρωση. Στο Αιγάλεω δηλαδή στην Αττική που κατοικούν 4 στους 10 Έλληνες. Πόσοι πήγαν στο γυμναστήριο; Λιγότεροι από 2.000 που χωράει! Η επόμενη συγκέντρωση της ΝΔ θα έχει μια πρωτοτυπία: Θα είναι σε ταξί οπότε αυτοί που θα πάνε θα γυρίσουν στο σπίτι τους με έξοδα του (παρα)κράτους. 

Δεν ασχολείται ο κόσμος με τις κουταμάρες που λένε οι κηφήνες της Βουλής. Θα ψηφίσει όμως. Τι; Θα το μάθουμε στις 21, αν δεν γίνει μαγείρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...