Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Αγάπη μόνο.

Ξέρουμε πολύ καλά γιατί ο Ιησούς ο Ναζωραίος δε γεννήθηκε στην Ελλάδα. Με το που θα πλησίαζε η βάρκα τις ακτές, θα τον εμβόλιζε καμιά τριήρη. Κι αν ήταν να έρθει από τη στεριά, θα έβαζαν την έγκυο Μαρία και τον Ιωσήφ να μαζεύουν τις ελιές. Θα τους έκλειναν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και θα τους έδιωχναν, αν γλύτωναν από πραιτοριανούς και άλλους απογόνους του Βουκεφάλα.

Αλλά μας λένε πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Αν και θεωρώ τον Ιησού έναν από τους μεγαλύτερους επαναστάτες, πάω με νερά τους. Για να δούμε λοιπόν τι ακριβώς λένε αυτοί που δήθεν πιστεύουν στο Χριστιανισμό, το Χριστό, που είπε «αγαπάτε αλλήλους» κλπ -  κλπ.     

Δε θα σχολιάσω το «επί γης Ειρήνη» γιατί θα λυπηθούμε και σήμερα (λένε) δεν κάνει. Ο καταναλωτισμός απαιτεί να είμαστε χαρούμενοι και να ξοδεύουμε. Έχουμε όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου να στενοχωρηθούμε. 

Αρχίζουμε με έναν άγριο άνθρωπο, τον Πειραιώς Σεραφείμ. Ο οποίος είπε πως «Η ομοφυλοφιλία είναι παράχρηση του ανθρώπινου σώματος που εμπεριέχει τρομακτικές ασθένειες, όπως καρκίνο και θάνατο»!

Δηλαδή όσοι και όσες πέθαναν από καρκίνο ήταν ομοφυλόφιλοι; Κάποιοι συγγενείς μου πέθαναν από καρκίνο και δεν ήξερα πως ήταν gay. Ούτε αυτοί το γνώριζαν. Για να το λέει όμως ο παπάς το έχει ψάξει. 

«Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάτι που δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση. Η ανθρώπινη φύση ούτε μορφολογία, ούτε φυσιολογία έχει που να παραπέμπει σε μία τέτοια συμπεριφορά» συνέχισε το κήρυγμα «αγάπης». 

Καλά πολλοί σύγχρονοι του αρχαίοι πίστευαν πως και η δουλεία ήταν κάτι φυσικό. Οπότε δεν ήταν ανθρώπινο δικαίωμα να θέλει κάποιος να είναι ελεύθερος. Πάντως ακόμα κι αυτοί οι αρχαίοι ήταν πιο προχωρημένοι από τον Πειραιώς. Ως κι ο Ζεύς τον έπαιρνε που και που, εξ ου και η γνωστή φράση περί συνουσίας του Διός. 

Και το τερμάτισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πραγματική ομοφυλοφιλία, είναι μία ηθοποιία. Τα πρόσωπα αυτά μετέρχονται το έτερο φύλο». Αυτοί και όσοι είχαν κορωνοϊό, ήταν όλοι ηθοποιοί. 

Να του πω με τρόπο, πως ο Ιησούς έκανε συνέχεια παρέα με 12 άντρες, δεν πήγε ποτέ με γυναίκα και πως ο μοναδικός που τον φίλησε ήταν ο Ιούδας, πράγμα που μπορεί να παρεξηγηθεί. Αλλά εγώ δεν παρεξηγώ, αντίθετα θαυμάζω το μεγάλο Επαναστάτη, που, αν ζούσε σήμερα, θα είχε στείλει το παπαδαριό στο διάολο. 

Ένας άλλος αρχιερέας σαν αυτούς που θα σταυρώσουν τον Ιησού σε λίγους μήνες, είπε «κάθε σύγχρονο και μοντέρνο δεν είναι κατ’ ανάγκη σωστό». Και ως «σύγχρονο» θεωρεί την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

Να του πούμε πάλι με τρόπο πως η ομοφυλόφιλα είναι πολύ πιο παλιά από το Χριστιανισμό και θα υπάρχει και μετά από αυτόν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν ετερόφυλοι, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι κλπ.  

Επίσης είναι πολύ καλύτερο να υιοθετηθεί ένα ορφανό από ομοφυλόφιλους, όπως γίνονταν χιλιάδες χρόνια πριν, που δεν ήμασταν τόσο πίσω, παρά να μείνει σε ίδρυμα που υπάρχουν ανώμαλοι με ράσα. Αγάπη μόνο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...