Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΝΔ και δέντρα.

Ο Μπακογιάννης μισεί πολύ την Αθήνα. Το έδειξε με το μεγάλο περίπατο. Τώρα αφού έχασε και πριν παραδώσει (η θητεία των νέων δημάρχων αρχίζει την 1η Γενάρη) σκέφτηκε να κόψει όσα δέντρα προλαβαίνει.

Πήγαν λοιπόν να κόψουν τα 72 δέντρα της πλατείας Εξαρχείων. Φυσικά τους συνόδευαν μπάτσοι, γιατί γνώριζαν πως οι κάτοικοι δεν ήθελαν να κοπούν τα δεντράκια. Έτσι ο κόσμος αντιστάθηκε στο νέο έγκλημα.

«Με την συνοδεία των ΜΑΤ ο Μπακογιάννης δεν πριόνισε μόνο τα δέντρα της πλατείας αλλά και τις καρδιές των κατοίκων των Εξαρχείων»

«Ένας από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στον αστικό ιστό της πόλης καταστρέφεται από την εμμονή της Αγίας οικογένειας. Η κοπή των δέντρων στα #εξάρχεια αποτελούσε κόκκινη γραμμή. Σήμερα, αυτή ξεπεράστηκε. Για ότι ακολουθήσει την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο Κ. Μπακογιάννης»

«Θέλουν να κόψουν τα 72 δέντρα της πλατείας Εξαρχείων.

Έχουμε πολύ πράσινο και έχουν σκάσει τα πνευμόνια μας από το οξυγόνο μάλλον».

Εκτός από τις αποδοκιμασίες έγινε και μεγάλη πορεία το απόγευμα. 

«Στη πλατεία Εξαρχείων σήμερα είδα τους κατοίκους όπως ποτέ ξανά. Ο πόνος στα πρόσωπα τους ήταν τεράστιος. Πόναγαν μαζί με τα δέντρα. Ούρλιαζαν αντί για τα δέντρα. Τα ΜΑΤ τους κορόιδευαν, γέλαγαν και τους ειρωνεύονταν. Ακουγόταν από τα μεγάφωνα το which side are you on».

«#μπακογιάννης   Εκδικείται τα δέντρα για την ανικανότητα του να βγει ξανά Δήμαρχος. Δεν ψήφισαν όμως τα δέντρα ανιψιέ του #Μητσοτακη».

«Ο αποτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων @KBakoyannis παρουσιάζει μακέτες με δέντρα την ίδια στιγμή που κόβονται τα δέντρα στα #εξαρχεια για τα έργα του μετρό. Εξυπηρετεί συμφέροντα και κάνει κακό ακόμη και λίγες μέρες πριν αποχωρήσει».

 «Πάντα σας στοίχειωνε η Πλατεία μας. Οι ιδέες που γεννήθηκαν εκεί, οι αποφάσεις που παίρνονταν, η αντίσταση, ο αγώνας που από κει ξεκινούσε. Την καταστρέφετε από εκδίκηση γτ δεν αντέχετε να ξέρετε ότι υπάρχει».

Φυσικά εξυπηρετεί συμφέροντα, το κύριο κίνητρο για το έγκλημα είναι το κέρδος των λίγων εις βάρος των πολλών αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σίγουρα έχουν δίκιο κι όσοι μιλάνε για εκδίκηση. Ο Μπακογιάννης είναι κομπλεξικό κάθαρμα. Θέλει να κάνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη ζημιά πριν παραδώσει. 

Η γαλάζια συμμορία θέλει να εκδικηθεί τους Έλληνες. Θέλει να καταστρέψει. Γιατί πάντα ήταν δούλοι στους ξένους «προστάτες». Γιατί πάντα ήταν υποταγμένοι, δωσίλογοι, εγκληματίες. Οπότε μισούν την πλειοψηφία, άσχετα αν κυβερνούν εξ αιτίας της νοθείας και της απογοήτευσης από τα άλλα κόμματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...