Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Γενοκτονία

Γάζα: 9.770 οι νεκροί εκ των οποίων 4.800 παιδιά 2.550 γυναίκες. Εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς καν νερό βομβαρδίζονται συνέχεια από τους Ισραηλινούς «χασάπηδες». Χτυπιούνται νοσοκομεία, ασθενοφόρα, σχολεία, πολυκατοικίες. Το Ισραήλ κάνει γενοκτονία και οι ΗΠΑ με τους υποτακτικούς τους το βοηθάνε στη διάπραξη του χειρότερου εγκλήματος του αιώνα μας.

Ο ναζί Υπουργός Υποθέσεων της Ιερουσαλήμ και Ισραηλινής Κληρονομιάς Amichai Eliyahu είπε ότι «θα ήταν ωραίο να ρίξει μια πυρηνική βόμβα στη Λωρίδα της Γάζας»! Φυσικά το είπε για να φανούν «καλοί» οι άλλοι ναζί που ρίχνουν όλα τα υπόλοιπα απαγορευμένα πυρομαχικά στους αμάχους. Ουσιαστικά η ζημιά που κάνουν αντιστοιχεί με αυτή πυρηνικής βόμβας αφού καταστρέφουν συστηματικά και αδιάκριτα τα πάντα. 

Από τους υποτακτικούς των ΗΠΑ χειρότεροι είναι της συμμορίας που κυβερνά την Ελλάδα. Μια χώρας που γνώρισε πολέμους, ξεριζωμό, καταστροφή. Που φτύνει κατάμουτρα το παρελθόν της υπονομεύοντας έτσι το μέλλον της. 

Ο κόσμος φυσικά είναι με την Παλαιστίνη. Είναι με τους αθώους. Χιλιάδες στους δρόμους οι διαδηλωτές απαιτούν να σταματήσει η σφαγή αμάχων. Όμως η κλίκα που εξουσιάζει τη χώρα «δικαιώνει» το ότι κατάγεται από προδότες.

Γόνοι δωσίλογων, πουλημένων, πραξικοπηματιών που έδωσαν την Κύπρο, απόγονοι μαυραγοριτών και καταδοτών, δούλοι υποταγμένοι του ναι, οι (ακρο)δεξιοί της ΝΔ, είναι με πάντα πλευρά των φονιάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...