Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Προς τις αριστερές θεούσες.

Σήμερα κανονικά έπρεπε να ασχοληθούμε είτε με τη γενοκτονία στη Γάζα, όπου Ισραηλινοί φονιάδες σφάζουν αδιάκριτα ακόμα και βρέφη, ενώ τα κράτη κάνουν τα στραβά μάτια, ή ακόμα χειρότερα σιγοντάρουν, είτε με τη ζωή στη μπανανία μας, όπου έχει γίνει κόλαση με τις τιμές που θυμίζουν κατοχή, με τους δεξιούς μαυραγορίτες να αλωνίζουν.  

Θα ασχοληθώ όμως με κάποιες αριστερές θεούσες. Έχω πει «ο λαός να σε φυλάει από «κομμουνιστή» εργοδότη, από τον τύπο που θα σε εκμεταλλευτεί όπως ένας νεοφιλελέ ανθρωποφάγος, αλλά θα σου πει πως είναι αριστερός η κομμουνιστής»!

Βάζω τώρα και τις «αριστερές θεούσες». Αυτούς τους τύπους που νομίζουν πως μόνο αυτοί είναι Μαρξιστές, Επαναστάτες, Κομμουνιστές, Αριστεροί κλπ. Το κακό μ’ αυτούς δεν είναι τι πιστεύουν για τον εαυτό τους, καλό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά κόψε κάτι, το κακό είναι τι λένε για τους άλλους, πολλές φορές χωρίς να ξέρουν ή να σκεφτούν. Λένε λοιπόν πράγματα που εξοργίζουν. Έτσι έχουμε κόντρες μεταξύ συντρόφων, αντί να ασχολούμαστε με τη λαίλαπα της ΝΔ.   

Η ΝΔ σάρωσε για ένα λόγο: Ρουσφέτι. Ρήμαξε τη χώρα, έφαγαν ως και πόμολα, αλλά το δεξιό γίδι πάει μόνο του στο μαντρί γιατί ξέρει πως θα το ταΐσουν. Βέβαια, θα το αρμέξουν, θα το κουρέψουν και στο τέλος θα το σφάξουν, αλλά διόλου δεν το νοιάζει. Άμα κονομήσει θεσούλα στο δημόσιο πχ όπου παίρνει μισθό βρέξει χιονίσει, σκοτίστηκε για το λάδι που η τιμή του πήγε στον ουρανό. Νομίζει πως κάπως θα τη βολέψει. Έτσι συσπείρωσε ο Μητσοτάκης τους δικούς του. Στο β’ γύρο πολλοί δεν πήγαν να ψηφίσουν, γιατί οι γνωστοί τους, που τους εξυπηρέτησαν, είχαν βγει. Αλλιώς μπορεί ο δεξιός που βούλιαξε τη Θεσσαλία πχ να είχε κερδίσει για ελάχιστους ψήφους.

Από την άλλη μεριά έχουμε την πλειοψηφία να είναι απελπισμένη, με όσα έπαθαν με το ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε (και ακόμα κάνει) απίστευτες βλακείες. Δε θα μιλήσω εδώ για το ρεφορμιστικό μπάχαλο, δεν τους θεωρώ αριστερούς. Μην πω τι τους θεωρώ, το έχω πει. Όταν κόψουν τον αυνανισμό, μπορεί και να μπουν στη Βουλή, όσοι απομείνουν. 

Όμως και στην πραγματική αριστερά γίνεται της τρελής. Δεκαετίες τώρα! Τσακώνονται σύντροφοι για το ποιος είναι πιο Μαρξιστής! Βρε, ρίχτε τις βολές σας εναντίον της δεξιάς, κι όχι στους συντρόφους σας, τίποτε αυτοί! Στο «Βαθύ Κόκκινο» γράφτηκε κάποτε πως ένας αντάρτης είχε πει με παράπονο «εκτελέσαμε στον Εμφύλιο ένα δικό μας παιδί που κοιμήθηκε στη σκοπιά, ενώ αφήσαμε κάτι δωσίλογους δεξιούς να ζήσουν». Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πώς να πάει ο κόσμος να ψηφίσει, να συσπειρωθεί, είτε με το ΚΚΕ, είτε σε άλλο κόμμα; Δείξτε πως είστε σοβαροί! 

Τίποτε οι «θεούσες»! «Θα περάσει το δικό μας! Που είναι η θρησκεία (ή ο Μαρξισμός ανάλογα) όπως την καταλαβαίνουμε εμείς»! Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι αιρετικός και θα καεί στην πυρά»! Τι κι αν σύντροφοι αγωνίστηκαν και διώχτηκαν άγρια από το φασιστικό καθεστώς της δήθεν δημοκρατίας, τίποτε οι αριστερές θεούσες. «Εμείς είμαστε κι άλλος κανένας»! Βρε, δε πάτε να συνουσιαστείτε (λέω γω) μπας και ξελαμπικάρετε. Άντε από κει…             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...