Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ταλιμπανιστήρια στη Μπανανία μας.

Το γνωστό site κομματόσκυλων της ΝΔ, που το παίζουν Χριστιανοί ενώ είναι Ταλιμπανιστήρια που απειλούν τους άθεους με μηνύσεις, γιατί δεν μπορούν πια να τους κάψουν όπως στο Μεσαίωνα, δημοσίευσε φεφτά. «Ο φετφάς στην ισλαμική πίστη είναι μια μη δεσμευτική αλλά αξιόπιστη νομική άποψη ή διδακτική ερμηνεία που μπορεί να δώσει ένας σεϊχουλισλάμης, ειδικευμένος νομικός ή μουφτής, σε θέματα που σχετίζονται με τον ισλαμικό νόμο». Στους Χριστιανούς ο μουφτής λέγεται παπάς και ο φεφτάς «εγκύκλιος», «επιστολή», «απόφαση» κλπ. 

Μια επιστολή Χριστιανών Ταλιμπάν, φανατικών δηλαδή, θεουσών που θέλουν όλους τους άλλους να υπακούμε τους παραλογισμούς τους, βάζει στο στόχαστρο γνωστή ηθοποιό που απλά εξέφρασε την άποψή της. Τι είπε η καλλιτέχνης Θέμις Μπαζάκα;

«Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι συντηρητική. Μα εγώ πιστεύω ότι γίνεται ακόμη πιο συντηρητική τα τελευταία χρόνια. Η θρησκοληψία, ο ρατσισμός, ο φασισμός είναι γύρω μας. Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Να μην προχωράει, να μην θέλει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του.

Δεν υπάρχει εκπαίδευση, ούτε από την οικογένεια, ούτε από το σχολείο. Μια χώρα που ξεκινάει το παιδάκι 6 χρονών το μάθημά του με προσευχή, συγγνώμη -πάρτε το όπως θέλετε-, αλλά ήμαρτον. Πού γίνεται αυτό το πράγμα; Σε λίγο θα μας απαγορεύουν δεν ξέρω κι εγώ τι. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μια πολιτική απέναντι σε αυτά τα πράγματα. Οι άνθρωποι οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία, πρέπει να προχωρήσουν αυτό το πράγμα και να το ανοίξουν. Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα».

Δίκιο έχει, μια διαπίστωση έκανε λέγοντας απλά τη γνώμη της. 

Άκουσε το παπαδαριό για διαφορετική γνώμη κι έβγαλε αφρούς! «Να παρέμβει το ΕΣΡ για τις εμετικές δηλώσεις (ετοιμάζουμε αναφορά) και το MEGA να δείξει ευαισθησία και να ελέγξει τι προβάλλετε στη σειρά. Δεν γίνεται από τη μία ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και από την άλλη MILKY WAY». 

Να μια σειρά που θα με αναγκάσει να ανοίξω την TV και μάλιστα στο κανάλι του κουμπάρου. Μπράβο Ταλιμπανιστήρια, γιατί σκεφτόμουν να πετάξω το χαζοκούτι. 

Αλλά λένε κι άλλα ακόμα πιο διασκεδαστικά ή εξοργιστικά, όπως προτιμάτε. Ρωτάνε «Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και ΑΘΕΑ; Χωρίς προσευχή, χωρίς θρησκευτικά; Χωρίς τα 2 αυτά πανίσχυρα πνευματικά τους όπλα»;

Στο οποίο τι να απαντήσεις; Πως θέλουμε τα παιδιά μας να μην κινδυνεύουν από παιδεραστές με ράσα ή «χριστιανούς» σαν τον Μίχο; Πως ρημάξανε τα σχολεία αποψιλώνοντας τα από καθηγητές την ίδια στιγμή που χαραμοφάηδες ρασοφόροι εξακολουθούν να διορίζονται; Πως η προσευχή δε βοήθησε κανένα άνεργο νέο, όταν υποβαθμίζονται τα πτυχία; Να πούμε για τα μυριάδες προβλήματα της καθημερινότητας, όπου φτωχοί Χριστιανοί μαθητές πεινάνε, την ίδια στιγμή που «τράγοι» καταβροχθίζουν τον αγλέουρα;

Λένε επίσης ψέματα πως τάχα «χωρίς την Εκκλησία δεν θα υπήρχε το Σχολείο». Χωρίς την Εκκλησία ΑΕ να απομυζεί πόρους από το δημόσιο χρήμα, θα είχαμε περισσότερα και πολύ καλύτερα εξοπλισμένα σχολεία. 

Φυσικά, αν πάρουμε την εξουσία εμείς οι Κομμουνιστές, θα κοπεί η μάσα ορισμένων. Οπότε τους έχει πιάσει πανικός, γιατί μια καλλιτέχνης από κανάλι που παρακολουθεί αρκετός κόσμος είπε την αλήθεια. Κι η αλήθεια είναι απαγορευμένος καρπός για κάθε θρησκεία. Πχ δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως γίνεται παιδί μυρίζοντας κρίνο, ή για τα διάφορα δήθεν θαύματα, όπου σκοπό έχουν να ξεπαραδιάσουν το ποίμνιο... 

Ευτυχώς δεν είμαστε στο Μεσαίωνα να την κάψουν σα Μάγισσα. Το Γαλιλαίο παραλίγο να τον ψήσουν, γιατί είπε κι αυτός αλήθεια! Όποιος λέει αλήθειες βρίσκει το μπελά του από τους φανατικούς, γιατί χαλάει τις δουλειές. Τόσο κόπο κάνουν να φλομώσουν ψέματα το ποίμνιο, για να το αρμέγουν. Να αρχίσουν να σκέφτονται τα πρόβατα μόνα τους; Αμαρτία! Στο πυρ το εξώτερο! 

Όσο για τον αφορισμό που ζητάνε οι φανατικοί δεν το σχολιάζω καν. «Να» κι αν μας αφορίσουν, «να» κι αν δε μας αφορίσουν! Κρίμα που δεν υπάρχει Κόλαση, να γλεντήσουν οι διαόλοι τους πλέον υποκριτές και αμαρτωλούς, τους αρχιερείς!        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...