Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Όσο οι άλλοι τσακώνονται για το ποιος είναι πιο υποτελής.

Από την ΕΦΣΥΝ
Όσο οι άλλοι τσακώνονται για το ποιος είναι πιο υποτελής στις ΗΠΑ, το ΚΚΕ κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση σε θέματα που αφορούν όλους. 

Για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Ισραήλ το κόμμα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Την ώρα που το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ιερουσαλήμ και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου, συνιστά πρόκληση και συνενοχή στο έγκλημα.

Η δήλωση Μητσοτάκη για “το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”, το οποίο δήθεν “πρέπει να ασκεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος”, είναι όχι μόνο ανιστόρητη, αλλά και εξοργιστική. Αλήθεια, πόσα παιδιά πρέπει να σκοτωθούν για να θεωρηθεί “μεγάλο το ανθρωπιστικό κόστος”; 

Κι όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας με εκατοντάδες νεκρούς και της ελληνορθόδοξης εκκλησίας στη Γάζα, με 18 νεκρούς, παρά τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που στη συνέχεια έκρυψε τόσο το ίδιο το γεγονός του βομβαρδισμού, όσο και τους υπαίτιους.

Καμιά υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ. Καμιά παροχή διευκολύνσεων, βάσεων και άλλων υποδομών, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε θύτη του Παλαιστινιακού λαού.

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν εκφράζουν τα αισθήματα του ελληνικού λαού, που απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε αλληλέγγυος στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης. Οι υπερασπιστές της ισραηλινής κατοχής θα απομονωθούν από το λαό μας”.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα του κοινοβουλίου που καταδίκασε απερίφραστα τη γενοκτονία που κάνουν οι Ισραηλινοί μιλιταριστές. Χιλιάδες παιδιά έχουν σκοτωθεί από τις επιθέσεις της Ισραηλινής αεροπορίας και του πυροβολικού. Καθημερινά τα θύματα των αμάχων αυξάνονται ενώ εκατομμύρια Παλαιστίνιοι είναι πολιορκημένοι όπως ήταν κάποτε οι κάτοικοι του Λένινγκραντ από τα ναζιστικά στρατεύματα. 

Το ΚΚΕ τολμά να πει τα πράγματα όπως έχουν χωρίς στρογγυλεύσεις και υποκρισία. Οι άλλοι; Απλά τρώγονται για την κουτάλα για το ποιος είναι ο καλύτερος εκφραστής της ίδιας απάνθρωπης και δολοφονικής πολιτικής.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...