Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Αντιπολίτευση ποιος θα κάνει;

 

Το ΚΚΕ που κάνει αντιπολίτευση στην πολιτική, στην ουσία. Οι άλλοι; Για τον Μπέο! 

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Τσόντα της ΝΔ ανύπαρκτο αντιπολιτευτικά, απλά περιμένει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την ευκαιρία. Ανδρουλάκη, μη λιβανίζεις τη Γεννηματά, όσο ζούσε, ούτε τη χώνευες, ούτε σε χώνευε.  

ΣΥΡΙΖΑ: Εκεί γίνεται της διάλυσης το κάγκελο. Οι κατηγορίες μεταξύ των πρώην συντρόφων είναι τέτοιες που ξεπερνούν ακόμα και τα τρολ της ΝΔ! Αντιπολιτεύονται με πάθος μεταξύ τους, αφήνοντας τη μπλε μαφία ανενόχλητη να φάει και τα πόμολα. 

Για τα ακροδεξιά κόμματα ξέρουμε πως είναι κι αυτά παραρτήματα της γαλάζιας συμμορίας και μάλιστα ο Μητσοτάκης έχει στο χέρι αρχηγίσκους για διάφορα σκάνδαλα. Όπως τα βρήκε με τον απατεώνα κομιστή «των επιστολών του Ιησού, έτσι τα βρίσκει με τους ναζί και τις θεούσες. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν δε στέλνει καρδούλες στο Μητσοτάκη, επιτίθεται προσωπικά στον Κασσελάκη. Βρε κάνε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Τίποτε αυτή! Ο Κούλης είναι πολύ γλυκούλης για τη Ζωή. 

Η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά είναι διασπασμένη κι ενώ υπάρχουν σοβαροί που λένε αλήθειες, δεν μπορούν να ακουστούν και κυρίως να πείσουν το λαό.

Τι μένει λοιπόν; Το ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα που αγωνίζεται συνέχεια και έχει συνέπεια στις θέσεις του. 

Βλέποντας το μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ θαύμα το ότι βγήκε δεύτερο κόμμα με διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Τώρα πάει στα σκουπίδια της Ιστορίας. Είναι η μοίρα των ρεφορμιστών, όπως έχουμε πει πολλές φορές. 

Ήταν επόμενο να πληρώσει που έγραψαν τον κόσμο στα παλιά τους τα παπούτσια δηλώνονταν υποταγή στους τοκογλύφους. Αυτό που έκανε η ομπρέλα να μην δεχτεί τη θέληση της πλειοψηφίας, ήταν το ίδιο που έκανε ο Τσίπρας στο δημοψήφισμα. Γι’ αυτό και η ομπρέλα είναι χειρότεροι από όλους. Νοιάζονται μόνο για την κουτάλα και είναι έτοιμοι να μαχαιρώσουν πισώπλατα οποιονδήποτε.   

Είναι λοιπόν ευκαιρία να δυναμώσει τόσο το ΚΚΕ, ώστε η πλειοψηφία του κόσμου που απείχε να βρει ξανά την ελπίδα. Εμείς δε θα κάνουμε πίσω. Θα εφαρμόσουμε αυτά που λέμε προεκλογικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...