Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Πόση δικαίωση για το ΚΚΕ.

Βλέποντας τους ηλίθιους στο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνομαι χαρά που είμαι ΚΚΕ. Φανταστείτε πως αυτοί οι γελοίοι, που τώρα σκοτώνονται μεταξύ τους με μίσος ανάλογο των Ισραηλινών για τους Παλαιστίνιους αμάχους, μας καλούσαν να γίνουμε ουρά τους, για να μην έρθει δήθεν η δεξιά! Ποια δεξιά και ποια αριστερά που ’χουν μπερδέψει τη βούρτσα με… άντε να μην πω τι και βγει ακατάλληλο το άρθρο! 

Το μόνο άσχημο είναι πως αυτοί είναι αξιωματική αντιπολίτευση και κανονικά θα έπρεπε να στηλιτεύουν την κυβέρνηση, κι όχι να πολεμούν μεταξύ τους. Δεν τους αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ας φύγουν να κάνουν δικό τους κόμμα. Να αφήσουν τον Κασσελάκη ήσυχο κυρίως για να μην έχει δικαιολογία να στηρίζει την ίδια πολιτική με αυτή της ΝΔ. Όσο μένουν και κάνουν έτσι, τόσο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα δικαιολογεί τις επερχόμενες νίλες «αφού οι μισοί κάνουν σαμποτάζ». Το ένα δέκατο αντιπολίτευσης να έκαναν στο Μητσοτάκη, θα ήταν τώρα σε τροχιά εξουσίας κι όχι διάλυσης. 

Προφανώς και θέλω ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στο διάολο, αλλά έχουμε μια φασιστική κυβέρνηση που θα πάρει ακόμα μια τετραετία τουλάχιστο. Γιατί οι εναλλακτικές προτάσεις πλην του ΚΚΕ είναι για τον Μπέο. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση εκτός από την πολιτική που υποστηρίζει το ΚΚΕ. Κι αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα των ρεφορμιστών όπως είπαμε χιλιάδες φορές.

Έστω πάει η κουρασμένη η Αχτσιόγλου, ο Φίλης και κάθε πικραμένος Κούλογλου κλπ και κάνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ Νο2 ή ένα ΠΑΣΟΚ Νο6. Ας πούμε πως μ’ ένα μαγικό τρόπο γίνονται κυβέρνηση - γιατί στην πραγματικότητα ούτε στη βουλή δε θα μπουν τόσο γελοίοι που είναι. Τι θα κάνουν; Την ίδια πολιτική θ’ ακολουθήσουν ενώ θα κάνουν πάλι ζημία στην αριστερά επιμένοντας πως είναι αριστεροί. 

Πότε ήταν αριστεροί αυτά τα μανάρια; Όταν συγκυβερνούσαν με τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ και ψήφιζαν το δικό τους Μνημόνιο; Όταν έκαναν το υπερήφανο ΟΧΙ υποτελές ναι; Όταν θυσίαζαν τους εργαζόμενους για να κερδίσουν οι τοκογλύφοι; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως είναι Χριστιανοί: Δεν ξέρει το αριστερό τους χέρι τι κάνει το δεξί τους, που μεταξύ άλλων ψηφίζει Μνημόνιο!

Φανταστείτε λοιπόν να ήταν το ΚΚΕ σε κάποιο σχήμα μαζί μ’ αυτούς! Εφιαλτικό σενάριο πράγματι. Τους ξέρουμε από πολύ παλιά. Όταν έλεγαν για «Ευρωκομμουνισμό»! Τι λέγανε ρε οι τύποι, καταλάβαιναν τι έλεγαν; Όχι, ούτε τώρα καταλαβαίνουν ούτε τι λένε, ούτε τι κάνουν.

Λοιπόν, ακούστε πάλι το πρόβλημα του Κασσελάκη: Ο ίδιος δεν έχει κανένα. Ούτε επειδή έγραφε παλιά νεοφιλελεύθερα. Γιατί είναι σ’ ένα κόμμα που εφαρμόζει ίδια πολιτική με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά είναι πως ο Μητσοτάκης κάνει περισσότερο πλιάτσικο και οι δικοί του δε μιλάνε, γιατί είναι μπουκωμένοι με τα πόμολα που έφαγαν. 

Το «πρόβλημα» του Κασσελάκη είναι ο κόσμος που έχει αηδιάσει. Τους ψήφισε ως κάτι διαφορετικό και βλέπει μια κατάσταση, που, αν την πω «μ******λο», θα προσβάλω κάθε οίκο ανοχής που υπάρχει! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαλυθούν. Ήταν επόμενο μετά από αυτό που έκαναν όλοι αυτοί τα χρόνια που κυβέρνησαν. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Αλλά αριστεροί δεν είναι με τίποτα. Δεξιοί; Πιθανό. Βλάκες; Σίγουρα!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...