Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ένα παλαιότερο άρθρο με αφορμή τις νέες παρακολουθήσεις

"Ξέρουμε ότι μας παρακολουθούν. Χρόνια τώρα. Πριν βγουν τα κινητά, τα κομπιούτερ και όλα τα μηχανήματα. Γιατί; Δεν υπάρχει λόγος. Θέλουμε να αλλάξουμε το διεφθαρμένο καθεστώς. Δεν το κρύβουμε, το λέμε σε κάθε ευκαιρία.

Εμάς απλά μπορούν να μας διαβάσουν. Το κάνουν τα κομματόσκυλα που παρουσιάζονται ως θεούσες και μετά απειλούν με μηνύσεις. Εμείς τους λέμε «κλάστε μας μια μάντρα», κι η ζωή συνεχίζεται.

Οι χειρότεροι αλήτες, οι Κιναλήτες, ψήφισαν μαζί με τη ΝΔ, να μπορεί η ΕΥΠ να παρακολουθεί όποιον θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Μετάνιωσαν, αφού παρακολούθησαν τον Ανδρουλάκη!

Κι εδώ αρχίζει το μυστήριο: Ποιος θα παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη; Ο Μητσοτάκης είναι τόσο βιτσιόζος. Παρακολουθεί για να παρακολουθεί, όπως η κουτσομπόλα της γειτονίας. «Για τη χαρά της ρουφιανιάς» που λέει κι η Ελληνοφρένεια.

Από κοντά τα τρολλ που σχολιάζουν την εμφάνιση σαν κάτι «γκιόσες» στο χωριό που δεν είχαν ζωή να ασχοληθούν και που ήταν ένας ακόμα λόγος να φύγουμε για τις πόλεις. Τι φοράει ο καθένας ποιος τα έχει με ποιον. Τραβάτε γαμηθείτε, ό,τι θέλουμε θα φορέσουμε, θα φάμε και με όσους ενήλικους θέλουμε θα κάνουμε συναινετικό σεξ. Να ήταν η ζήλια ψώρα…

Σχολιάζουν τους άλλους όχι όμως πλούσιους δολοφόνους από τη Σαουδική Αραβία. Αλήθεια, αφού τους παρακολουθούν όλους, πως και δεν ξέρουν τους δολοφόνους τους Καραϊβάζ; Τους ξέρουν, γι αυτό ακριβώς δεν τους πιάνουν; Διαπρέπουμε και στις δολοφονίες δημοσιογράφων. Μην λέμε πως είμαστε τελευταίοι. Πρώτοι και στην πανδημία!

Κανονικά το Predator έπρεπε να ονομάζεται Μαυρίκης, γιατί πρέπει να υπάρχει αναγνώριση στο έργο των πρωτοπόρων. Όταν έκανε υποκλοπές για τον αποστάτη Μητσοτάκη, οι άλλοι δεν είχαν φανταστεί καν το Predator. Πόσο μπροστά στην υποκλοπή, στο κάρφωμα, το ρουφιανιλίκι;!

Μας παρακολουθούν από μικρά. Ο Μητσοτάκης κι οι φίλοι του οι παιδεραστές. Όσο για τη σκέψη, υπάρχουν οι παπάδες. «Τι αμαρτίες σκέφτηκες; - Να σε πηδήξω πάτερ μου. Να σε καβαλήσω και να έχω τα γένια σου για χαλινάρι. Υποψιάζομαι πως θα σ’ αρέσει».

Παρά την τόση παρακολούθηση, γιατί δεν αισθανόμαστε ασφαλείς; Το σύνδρομο της χούντας, αγάπη μου. Καλλιόπη, καλή μου, όταν κάνεις σεξ με τον παπά, να θυμάσαι πως σε παρακολουθούν και πως το video μπορεί να καταλήξει σε site με πορνό που επισκέπτομαι.

Που λέτε, το είχαμε πάθει στη χούντα αυτό. Ξέραμε πως τα μάτια των καταδοτών ήταν στραμμένα πάνω μας. Ο κόσμος όμως κοιμόνταν με ανοιχτά παράθυρα. Για να βλέπουν οι άλλοι καλύτερα τι γίνεται μέσα στο σπίτι, κι αν κάποιος έβγαλε τις αλυσίδες.

Σκουλήκια, βάλτε τουλάχιστο μια υπερσύνδεση στο gov.gr, να βλέπουμε το φάκελό μας. Πρώτα από όλα να δούμε πως φαινόμαστε. Δεύτερον μπορεί να ξεχάσουμε κάτι, να το θυμηθούμε. Αφού έχουμε που έχουμε τους ρουφιάνους, να μην το εκμεταλλευτούμε;

Όσο για μένα παρακαλώ βάλτε μια σύνδεση για το πόσο βρίζω καθημερινά τα καθάρματα και εκτός ιντερνέτ. Για να μην γράφω όλο τα ίδια. Να υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό".

Ο ρουφιάνος πάντα βρίσκει αφορμή. Σήμερα πχ βρήκαν τη Χαμάς. Που, αν θέλουν να πιάσουν αυτούς που ενισχύουν την οργάνωση, πρέπει να πιάσουν τους εγκληματίες τις κυβέρνησης του Ισραήλ  

Αιτία όμως του καταδότη  είναι το κόμπλεξ του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...