Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Συμπληρωματικά

Έχουμε πει τη γνώμη μας στο "Δυο φωνήεντα στους ρεφόρμες" όπου τα χώσαμε λίγο στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατηγόρησαν το ΚΚΕ, γιατί δεν τους στηρίζει στο β΄ γύρο. Να στηρίξουμε τι; Τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δε μας το ζητάει το ΠΑΣΟΚ τότε;

Το άρθρο είναι εδώ, δε θα γράψω τα ίδια, θα πω ένα πράγμα συμπληρωματικά. Μου είπε φίλος, που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, πως κι εμείς δεν πρέπει να ζητάμε τη στήριξη δημάρχων που είναι ΚΚΕ, όπως του Πελετίδη στην Πάτρα πχ.

Δε παρακαλούμε κανένα. 

Ειδικά για την Πάτρα να πω το εξής:

Το να βγει δήμαρχος ο Πελετίδης και άλλοι δήμαρχοι σαν αυτόν είναι προς το συμφέρον των δημοτών. 

Έχει κάνει έργο υπέρ των κατοίκων, κι όχι υπέρ των κομματόσκυλων. Δεν έχει φάει το παραμικρό. Δεν μπορούμε να το πούμε για όλους αυτό, άσχετα αν τα γίδια τους ξαναψήφισαν ή όχι. 

Το ίδιο έργο στην Πάτρα πχ κοστίζει 50 φορές λιγότερο από την Αθήνα! 

Θέλουν διακοπές νερού; Θα ψηφίσουν το δεξιό.

Θέλουν να χρεωκοπήσει ο δήμος; Θα βγάλουν τον υποψήφιο της ΝΔ. 

Θέλουν πλημμύρα; Μπέο! Θα φάνε και ξύλο να το ευχαριστηθούν οι μαζόχες. 

Αν θέλουν να συνεχιστεί ένα καλό έργο, το οποίο άρχισε μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες και έκανε τους Πατρινούς περήφανους, θα ψηφίσουν τον έντιμο Κομμουνιστή δήμαρχο. Έτσι πάει.    

Ο Πελετίδης χάλασε τις δουλειές ορισμένων αφεντάδων κι έχουν βαλθεί όλοι να τον φάνε. Ελπίζω οι Πατρινοί να έχουν περισσότερο μυαλό από τους άλλους και να μη βάλουν το δήμο σε περιπέτειες. 

Το 1986 δεν ψήφισαν Άννινο, κι από τότε η πόλη πήρε την κάτω βόλτα. Ο Πελετίδης κρατά την πόλη να μη ρημάξει. Θέλετε τον άλλο; Θέλετε αποχή; Κανένα πρόβλημα! Μη σκούζετε μόνο μετά. 

Βλέπετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς έχουμε καλούς υποψηφίους. Εσείς; Έκαναν τα έργα που έκανε ο δήμαρχος της Πάτρας με ελάχιστους πόρους; Αν ναι, να τους υποστηρίξουμε. 

Αλλά μόνο για να φύγει η μια όψη του νομίσματος και να έρθει η άλλη, δεν αξίζει τον κόπο ούτε μέχρι την πόρτα να πάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...