Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Χιλιάδες χρόνια προ Χριστού.

Τώρα ξέρουμε τι ακριβώς έγινε πριν χιλιάδες χρόνια όταν οι Εβραίοι κατασφάξανε τους κατοίκους της Χαναάν για να καταλάβουν τη γη τους. 

Η δαιμονοποίηση των θυμάτων είναι πάγια τακτική. Δήθεν οι εξαφανισμένοι, δολοφονημένοι από τους Εβραίους, θυσίαζαν τα παιδιά τους στους θεούς, όπως πήγε να κάνει ο Αβραάμ στο δικό του γιο.

Δήθεν ήταν αμαρτωλοί, αλλά οι χειρότεροι φονιάδες ήταν οι εισβολείς. Αυτοί έκαναν ένα θεό στα μέτρα τους, ένα θεό για να δικαιολογήσουν στις επόμενες γενιές τα εγκλήματα, της γενοκτονίας, της υποδούλωσης.

Ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ένα κατασκεύασμα εγκληματιών κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους, για να καθησυχάσει τη συνείδησή τους για τις αγριότητες.

Η ίδια τακτική χρησιμοποιείται σήμερα από τους μιλιταριστές Ισραηλινούς. Όχι, δεν λένε πως τους είπε ο Θεός να βομβαρδίσουν αμάχους, πολυκατοικίες και νοσοκομεία, να στερήσουν το νερό, την τροφή, τα φάρμακα και όλα τα απαραίτητα, όπως έκανε ο Χίτλερ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά διαδίδουν ψέματα. 

Δήθεν αποκεφαλίστηκαν βρέφη. Φήμη χωρίς καμία απόδειξη. Την ίδια ώρα που καίνε βρέφη με βόμβες λευκού φωσφόρου, που μωρά κομματιάζονται από τα εκρηκτικά, που πεθαίνουν μέσα στα ερείπια! 

Δεν θεωρούν ανθρώπους τους Παλαιστίνιους, όπως ακριβώς οι ναζί δεν θεωρούσαν ανθρώπους τους Εβραίους. Η φρίκη επικράτησε, νίκησε!

Εκείνο που δεν μπορούν να καταλάβουν όμως - και το διδάσκει η ίδια η Ιστορία τους - είναι ως κι αν ακόμα εξαφανίσουν ένα λαό, όπως οι Παλαιστίνιοι, θα βρουν μετά άλλον εχθρό και μετά άλλον κι άλλον, ώσπου να συντρίβουν και να εξαφανιστούν οι ίδιοι.   

Όπως έγινε με τους Ρωμαίους που σχεδόν τους εξόντωσαν και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την Παλαιστίνη. 

Τώρα, με τις πλάτες των καθαρμάτων των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων δολοφόνων, κάνουν γενοκτονία. Αργά ή γρήγορα, με αυτά που κάνουν, θα έρθει κι η δικιά τους η σειρά, να είναι σίγουροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...