Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πως μπορείς να πεις στη Βουλή «μπουρδελοκατάσταση» χωρίς να πει το προεδρείο «να διαγραφεί από τα πρακτικά» και βέβαια χωρίς να δείξεις πως εσύ είσαι υπεύθυνος για τη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην Ευρώπη; «Παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το φαινόμενο του πυρονέφους της νύχτας»!

Μα ρε Κούλη, γιατί σε λένε μετά γκαντέμη; Όλες οι συμφορές πρώτη φορά με σένα γίνονται. Πάνω από 1.500.000 στρέμματα κάηκαν φέτος. Πάνω από 37.000 νεκροί στην Πανδημία. Τα Τέμπη… Το χειρότερο είναι πως δεν θα είναι η τελευταία φορά. Γιατί οι εγκληματίες της γαλάζιας συμμορίας ξεσάλωσαν, αφού ξέρουν πως πλέον χάρη στο 41% μπορούν να πλιατσικολογούν ανενόχλητοι τη δημόσια περιουσία.

Ο Μητσοτάκης είπε με άλλα λόγια πως δε χρειάζεται να σκοτώνουν οι ναζί τους μετανάστες, γιατί αυτή είναι η δουλειά του δεξιού (παρα)κράτους. Θα διορίσει κι άλλα βαφτιστήρια, να παίρνουν χρήματα, να δέρνουν απελπισμένα γυναικόπαιδα, κι αφού τα ληστέψουν, να τα στείλουν στην Τουρκία για να λένε πόσο φιλόξενοι είμαστε φτάνει να έχουν οι ξένοι λεφτά.

Φυσικά υποσχέθηκε και «λάχανα». Αλλά μάλλον σανό θα μοιράσει πάλι. Με μια τσάντα ευρώ θα ξεχάσουν και τα δέντρα και τους νεκρούς και όλα. Το «έπος» της Ηλείας επί Καραμανλή Β’ του Μπουχέσα, πρόκειται να επαναληφθεί.

Οι ΑΡΔ είναι πετσωμένοι και δεν πρόκειται να πει κανένας για την κρατική ανικανότητα και τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες. Αυτά τα έλεγαν όσο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που το μόνο καλό που έκανε ήταν που έβαλε τα λαμόγια των τηλεοπτικών συχνοτήτων να πληρώσουν. Ο Μητσοτάκης τα επέστρεψε πίσω με τόκο, είναι να μην τον αγαπάνε;

Αλλά δεν είναι μόνο οι ΑΡΔ. Τουλάχιστον αυτοί πληρώνονται, δεν πληρώνουν όπως οι ραγιάδες, οι λούμπεν ηλίθιοι που ψηφίζουν ΝΔ. Νομίζετε πως είναι σημερινή η παρακμή; Όχι βέβαια. Η παρακμή άρχισε με το που καπελώθηκε η Επανάσταση. Βεβαίως υπήρχαν κι αναλαμπές, αλλά ο ραγιαδισμός είναι ο ελληνικός «πολιτισμός».

Ο Μητσοτάκης λέει ό,τι θέλει, γιατί έχει πλέον απόλυτη εξουσία. Τη σκαπούλαρε μ’ αυτά που έκανε στην Πανδημία, στα Τέμπη ψήφισαν ξανά τον Καραμανλή, στις φωτιές θα κολλήσει; Ό,τι κι αν κάνει, τα υποταγμένα γίδια αυτόν θα ψηφίσουν, αφού σκοτίστηκαν για όλα τ’ άλλα εκτός από το ρουσφετάκι τους. Χώρια που τώρα έχει κι Αμερικανική νοθεία. Οπότε, γιατί να σωθεί το δάσος και να μην καεί, να βγάλει κέρδος το κομματικό λαμόγιο;

Παλιότερα υπήρχε μια στοιχειώδης αντιπολίτευση. Τώρα ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν με το Μητσοτάκη είναι να βάλει αρχηγός στο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο κατάντησε.

Όπως είπαμε, η κατάσταση θα χειροτερέψει. Με το Μητσοτάκη θα πάθουμε κι άλλες νίλες για πρώτη φορά. Όπως όμως έλεγε κι ο προφήτης Πανούσης «η πρώτη φορά πονάει, τις επόμενες το συνηθίζεις».

ΥΓ Τόλμησε να υπερηφανευτεί που ξεσπιτώθηκαν 15.000 άνθρωποι από τις πυρκαγιές. Γιατί να μην το σκεφτούν αυτό όλοι όσοι δημιούργησαν τους πρόσφυγες; Τι 15.000 ρε «γατάκι»; Εμείς εκκενώσαμε εκατομμύρια»! Γι αυτό ίσως το ΝΑΤΟ έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία για το 1922…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...