Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ιεροεξεταστής - Δικτάτορας.

Το δάσος της Δαδιάς δεν υπάρχει πλέον αφού το μεγαλύτερο μέρος του κάηκε εντελώς. Οι επιστήμονες υπολογίζουν την έκταση της καταστροφής. 133.000 στρέμματα από τα 750.000 που κάηκαν στο Έβρο. Άλλες 750.000 κάηκαν ως τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πρόκειται για ανεπανάληπτη νίλα.

Η κυβερνητική συμμορία αντί να απολογηθεί για τους δεκάδες νεκρούς και τα καμένα, όχι μόνο προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, αλλά έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί τους επιστήμονες! 

Πρώτα του υπουργείο καταστροφής του Περιβάλλοντος ανακοινώνει πως δεν πρέπει να πιστεύουμε τα ίδια μας τα μάτια! Τι κι αν η φωτιά φαίνεται από το διάστημα, σύμφωνα με το Μητσοτάκη κάηκαν μερικά στέμματα, αλλά δεν ξέρουμε πόσα!!!

Έπειτα η Βλακεία Βούλτεψη «Αυτά που ακούγονται εδώ, στις άλλες χώρες δεν ακούγονται»! Μας λέει πως δεν πρέπει να μιλάει η αντιπολίτευση για τις πυρκαγιές! Πως δεν πρέπει δηλαδή να αναρωτιόμαστε τι φταίει!!! Αυτό το ξέρουμε, το 41% των βολεμένων και ηλιθίων. 

Μετά από αυτό το πισωγύρισμα στην Ιερά Εξέταση, όπου αμφισβητούνταν η Επιστήμη για λόγους πολιτικούς και θρησκευτικούς, διαβάζουμε την ενδιαφέρουσα Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών 

«Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το πρώτο ερευνητικό κέντρο του νεότερου Ελληνικού κράτους και με ιστορία αδιάλειπτης λειτουργίας 181 ετών, θεραπεύει πλήθος επιστημονικών θεματικών μεταξύ των οποίων της σεισμολογίας, της μετεωρολογίας, της πυρομετεωρολογίας, της κλιματολογίας, της φυσικής της ατμόσφαιρας, της δορυφορικής τηλεπισκόπισης, της ηλιακής και διαστημικής φυσικής, της αστροφυσικής και κοσμολογίας. 

Παρακολουθεί με πολλές 100αδες επίγειους μετρητικούς σταθμούς και δορυφορικά δεδομένα όλη την Ελληνική επικράτεια και το διάστημα, καταγράφοντας ανάμεσα σε άλλα τις συνθήκες που προκαλούν φυσικές καταστροφές όλων των τύπων και τα αποτελέσματα τους. 

Σε μια ευνομούμενη δημοκρατία, σε μια εποχή ανοιχτών δεδομένων σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, είναι υποχρέωση της Επιστήμης γενικότερα και των Εθνικών Ερευνητικών Κέντρων ειδικότερα, να ενημερώνουν την Κοινωνία και την Πολιτεία για τα αποτελέσματα των επιστημονικών δραστηριοτήτων τους αλλά και για τις φυσικές συνθήκες που επηρεάζουν την ζωή των πολιτών. Αυτό πράττουμε και θα συνεχίσουμε να πράττουμε με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη της επιστημονικής γνώσης και της επιστημονικής αλήθειας». 

Σε μια ευνομούμενη δημοκρατία δεν αμφισβητούνται οι επιστήμονες. Αλλά ποτέ δεν ήμασταν ούτε ευνομούμενη, ούτε δημοκρατία. Οι καταπατητές φαίνεται πως έχουν τις πλάτες της ΝΔ, γι αυτό και ξεσάλωσαν. Η ίδια η γαλάζια συμμορία έχει πολιτική να ιδιωτικοποιήσει τα δάση χαρίζοντας τα σε όσους βάζουν ανεμογεννήτριες, χτίζουν παράνομα κλπ. Φυσικά μαζί με τα μεγάλα αρπακτικά που τρώνε από το καμένο πτώμα της Ελλάδας βολεύονται και τα σκουλήκια με τα αυθαίρετα. 

Είμαστε στην εποχή της Ιεράς Εξέτασης. Ό,τι δεν αρέσει στον πάπα Μητσοτάκη καταδικάζεται να καεί.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...