Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Σενάρια και πραγματικότητα.

Σανό μοίρασε και πάλι ο Sskai. Αν ήταν μόνο ο βόθρος του Αφραγκούζου δε θα έδινα καμία σημασία. Όμως πετσωμένοι αναπαρήγαγαν το σενάριο πως τάχα θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι και θα μας σώσουν οι Γάλλοι!

Η βλακεία τους είναι τέτοια που δεν μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά. Ξέρουμε πως σε περίπτωση πολέμου θα βρεθούμε όχι απλώς μόνοι - αυτό είναι δεδομένο - αλλά και με μεγάλες ελλείψεις σε πυρομαχικά αφού τα στείλαμε στην Ουκρανία.

Ακόμα και σοβαροί δημοσιογράφοι που δεν έχουν μεγάλη πείρα στα στρατιωτικά ξέρουν πως μέλη του ΝΑΤΟ δε θα πολεμήσουν μεταξύ τους. Αλλά ας πάμε με τα νερά των Γάλλων διακινητών παραμυθιών με τη βοήθεια των ντόπιων μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Αφού θα πολεμήσει η Γαλλία με την Τουρκία, αν μας επιτεθεί, δε χρειάζεται να πάρουμε όπλα! Γιατί το σενάριο λέει πως τον πίνουμε και μας σώζουν οι Γάλλοι! Οπότε τι τα θέλουμε τα RAFALE και τις φρεγάτες;

Κατανοούμε λοιπόν όλοι πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Προφανώς οι Γάλλοι θέλουν να μας πουλήσουν κι άλλα όπλα και λένε το παραμυθάκι, κάνουν διαφήμιση. Ακόμα χειρότερα μπορεί να θέλουν να στείλουμε στρατό στην Αφρική και μας λένε κουταμάρες.

Λοιπόν μανάρια μου. Την έχουμε πατήσει άσχημα με τους Αμερικάνους. Οι Γάλλοι είναι ακόμα χειρότεροι σε αυτόν τον τομέα. Αν ήταν να πολεμούν όσοι πουλάνε όπλα οι ΗΠΑ θα έπρεπε να είχαν εμφύλιο στην Κύπρο το 1974 αφού έδιναν όπλα και σε μας και στους Τούρκους!

Κάναμε τα χατίρια των Άγγλων, των Γάλλων, των Αμερικανών, των Γερμανών, παλιότερα των Ρώσων και το μόνο που καταφέραμε, ήταν να γίνουμε Μπανανία. Την τελευταία φορά που πολεμήσαμε για τους Γάλλους ιμπεριαλιστές ήταν το 1919. Όχι μόνο δεν πήγε καλά η εκστρατεία στην Ουκρανία, είχαμε 1.300 απώλειες (νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους) και κατατροπωθήκαμε από τους Μπολσεβίκους, αλλά 3 χρόνια μετά πάθαμε τη μεγαλύτερη καταστροφή.

Όσο για τους Γάλλους; Ενώ μας είχαν τάξει να μας δώσουν εδάφη της Τουρκίας, το 1922 μας πούλησαν. Τώρα τι θέλουν πάλι τα αποικιοκρατικά καθάρματα; Λεφτά για τα όπλα τους; Να πάμε να πεθάνουμε στην Αφρική για τα συμφέροντά τους; Μη φάνε, έχουμε γλάρο. Ας πάει ο Μητσοτάκης στην Αφρική, στη λεγεώνα των ξένων εγκληματιών. Να ησυχάσουμε κι εμείς…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...