Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Οι ναζί θέλουν το Στάλιν τους.

Το Τάγμα Αζόφ αναδιοργανώθηκε και έγινε Ταξιαρχία. «Το τάγμα είναι μονάδα του στρατού ξηράς, αποτελούμενη συνήθως από δύο έως επτά λόχους και συνολικά 300 έως 1.200 στρατιώτες». Ταξιαρχία (Συμβολισμός ΝΑΤΟ: Χ) «Αριθμεί περίπου 3.000 άνδρες και διοικείται κατά κανόνα από Ταξίαρχο. Περιλαμβάνει μονάδες και υπομονάδες διαφόρων όπλων (κατά κύριο λόγο πεζικού και ιππικού τεθωρακισμένων) και σωμάτων, υπό ενιαία διοίκηση»

««Η θρυλική ταξιαρχία Αζόφ έχει ξεκινήσει επιχειρήσεις μάχης στη δασική περιοχή Σερεμπριάνκα», δήλωσε ο συνταγματάρχης Μικόλα Ουρσαλόβιτς, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ουκρανικής εθνοφρουράς, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα».

Η Σερεμπριάνκα βρίσκεται στο Λουχάνσκ. Η Ταξιαρχία Αζόφ περιλαμβάνει επίσης μονάδα πυροβολικού και τεθωρακισμένων.

Η συγκεκριμένη συμμορία των ναζί ιδρύθηκε από ακροδεξιούς εξτρεμιστές το 2014 κι έχει κάνει αμέτρητα εγκλήματα πολέμου πριν και μετά τη Ρωσική εισβολή. Κατά τη διάρκεια των μαχών στη Μαριούπολη, το πρώην τάγμα Αζόφ περικυκλώθηκε και οι επιζώντες αιχμαλωτίστηκαν από τους Ρώσους. Οι περισσότεροι ανταλλάχθηκαν αργότερα με Ρώσους αιχμαλώτους.

«Αξιωματικοί του Αζόφ, που παραδόθηκαν στην Τουρκία από τη Ρωσία, επέστρεψαν στην πατρίδα τους στις αρχές Ιουλίου μετά την επίσκεψη στην Τουρκία του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η τουρκική κίνηση είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Μόσχας. Σύμφωνα με την αρχική συμφωνία, οι αξιωματικοί αυτοί θα παρέμεναν στην Τουρκία μέχρι το τέλος του πολέμου».

Λοιπόν, μανάρια μου, η Ρωσία δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική πρόοδο μετά τη Μαριούπολη (με εξαίρεση το Μπαχμούτ που κι αυτό το πήραν οι μισθοφόροι), γιατί οι πολιτικοί τους είναι μαλάκες. Ναι, έχει απέναντί της ολόκληρο το ΝΑΤΟ, που ανεφοδιάζει συνεχώς τους Ουκρανούς, όμως έπρεπε να κάνει στους ναζί ότι οι Σοβιετικοί στο Β’ Παγκόσμιο: Να φροντίσει να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου. 

Τσακίστε τους ναζί 
Τώρα οι 1.000 ναζί έγιναν 3.000 - 4.000! Γιατί; Γιατί φρόντισε η προπαγάνδα της Δύσης γι’ αυτό. Αν όμως τους κρεμούσαν, όπως έπρεπε για τα εγκλήματα που έκαναν, θα το σκέφτονταν διπλά τα ναζάκια να στελεχώσουν τέτοιους σχηματισμούς. Πάλι θα κάνουν φρικαλέα εγκλήματα, πάλι θα χρησιμοποιήσουν αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα. 

Ευτυχώς οι Ρώσοι στρατιώτες θα κάνουν πάλι το καθήκον τους, να στείλουν τα ακροδεξιά αποβράσματα στο διάολο να βρουν το Χίτλερ. 

Βλέπω το αδιέξοδο, βλέπω στρατιώτες κι από τις δυο πλευρές χωμένους στα χαρακώματα, να μην ξέρουν από πού να φυλαχθούν κι οι μόνοι που γουστάρουν αυτή τη ζοφερή κατάσταση είναι τα ανισόρροπα ναζίδια. 

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον πόλεμο. Αν δεν σκότωναν τους Ρώσους και άλλες μειονότητες, δε θα εξεγείρονταν οι κάτοικοι του Ντονμπάς και δε θα εύρισκε αφορμή ο Πούτιν να εισβάλει. 

Βλέπω επίσης τακτικές Ά Παγκοσμίου με όπλα 21ου αιώνα. Λείπουν Στρατάρχες όπως ο Ζούκοφ, ο Βασιλέφσκι, ο Κόνιεφ, ο Ροκοσόφσκι, ο Βατούτιν, ο Τιμοσένκο, ο Τσουίκοφ. Κυρίως όμως λείπει ο Στάλιν ο οποίος τσάκισε τους ναζί και τους έκανε να κρυφτούν φοβισμένοι πάνω από μισό αιώνα.        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...