Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Φανατικοί

Ας αφήσουμε λίγο την ακρίβεια και τα σκάνδαλα στη Μπανανία μας κι ας μιλήσουμε για το Πακιστάν. 

Η χώρα είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, όπως περίπου είναι και η Ελλάδα, αν και εμείς είμαστε εντελώς υποταγμένοι. Αν κάποιον δε γουστάρουν, είναι η Ινδία με την οποία έχουν συνοριακές διαφορές. Κάτι σαν Ελλάδα - Τουρκία. 

Το Πακιστάν είναι αρκετά ισχυρό. Έχει πυρηνικά όπλα και πληθυσμό 236.000.000, μια περιφερειακή δύναμη μέσης ισχύος με τον 6ο μεγαλύτερο στρατό στο κόσμο. 

Είναι μία κατεξοχήν μουσουλμανική χώρα με έναν από τους μεγαλύτερους μουσουλμανικούς πληθυσμούς παγκοσμίως. Όπως συμβαίνει πάντα στις θρησκείες υπάρχουν και οι φανατικοί ηλίθιοι. Δεν είναι τυχαίο πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρύβονταν στην Αμποταμπάντ, πόλη του Πακιστάν, κι όχι σε κάποια εχθρική χώρα προς τις ΗΠΑ.

Στις προηγούμενες μέρες λοιπόν Πακιστανοί φασίστες, που παριστάνουν τις θεούσες, επιτέθηκαν στους Χριστιανούς του Πακιστάν οι οποίοι είναι το 1,6% του πληθυσμού, τάχα γιατί οι Χριστιανοί προσβάλαν το Κοράνι, χωρίς όμως να παρουσιάσουν καμία απόδειξη, πέρα από την γενική αυτή κατηγορία.

Οι φασίστες εδώ βρήκαν ευκαιρία να κάνουν ρατσιστικά σχόλια για τους Πακιστανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και για τους Μουσουλμάνους γενικότερα. Δεν καταδικάζουν τη βία, αντίθετα θέλουν κι αυτοί να μιμηθούν τους φανατικούς ηλίθιους του Πακιστάν! Αφού χτυπάνε εκείνοι Χριστιανούς, να χτυπήσουν εδώ αθώους εργάτες και πρόσφυγες! 

Λοιπόν οφείλουμε να τσακίσουμε το φασισμό όπου κι αν βρίσκεται. Έχουμε πει πως στις χώρες που υποφέρουν οι Χριστιανικές μειονότητες είμαστε με τους Χριστιανούς. Θυμίζουμε επίσης πως κομπλεξικοί φανατισμένοι εγκληματίες υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες και είναι κανονική γάγγραινα.  

Όπως καταδικάζουμε τις βιαιοπραγίες κατά των Χριστιανών στο Πακιστάν, έτσι δε θα αφήσουμε κανένα ναζιστικό απόβρασμα να κάνει παρόμοια εις βάρος αθώων ανθρώπων. 

Οι θρησκείες διχάζουν τον κόσμο. Δεν είναι μια απλή εξαπάτηση, ένα εμπόριο ελπίδας αλλά μπορούν να γίνουν αφορμή για μεγάλες σφαγές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...