Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ο πόλεμος είναι για την πλέμπα, για τους φτωχούς.

Ευτυχώς που υπάρχει το ιντερνέτ. Όχι μόνο για να διασκεδάζουμε, αλλά για να μαθαίνουμε την αλήθεια, αυτή που κρύβουν τα πετσωμένα ΜΜΕ και δεν αναφέρομαι μόνο στους ντόπιους βόθρους.

Εμείς το ξέραμε, αλλά τώρα μπορούν να το δουν όλοι. Υπάρχει και video. Στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας, γίνεται χαμός. Όχι, δεν πρόκειται περί βομβαρδισμού από τους Ρώσους, αλλά για τα κλαμπ στα οποία γίνεται το αδιαχώρητο! Ποια Μύκονος; Κίεβο!  

«Μα καλά» θα πει κάποιος «δεν έχουν πόλεμο»; Πόλεμο σκληρότατο και φονικότατο. Αλλά όχι για όλους. Τα πλούσια κωλόπαιδα μπορούν να διασκεδάζουν, όπως ακριβώς διασκέδαζαν την περίοδο της Ειρήνης. Ο πόλεμος είναι για την πλέμπα, για τους φτωχούς. Βλέποντας τους νεανίες να ξεφαντώνουν, αναρωτιέμαι πως και δεν πήγε η στρατονομία, να τσιμπήσει τους λιποτάχτες. Φαίνεται όμως πως κι εκεί έχουν τους μπάτσους να τους προστατεύουν. Εξτραδάκι.

Δεν υπάρχει πιο χαζός από τον πατριώτη. Δε λέω για τον υποκριτή πατριδοκάπηλο, αυτός είναι προδότης που παριστάνει τον πατριώτη (πχ γερμανοτσολιάς που έπειτα βαφτίστηκε εθνικόφρων), μιλάω για κείνον που θα δώσει τη ζωή του, θα μείνει ανάπηρος και θα δει το σπίτι του να καταστρέφεται, για να έχει ο πλούσιος κηφήνας περισσότερα κέρδη!

Αφού κερδίζουν οι πλούσιοι γιατί δεν πολεμάν οι ίδιοι; Μαλάκες είναι; Γι' αυτό κερδίζουν γιατί δεν πολεμάνε και δεν πολεμούν, γιατί κάποιος πρέπει ν’ απολαύσει τα κέρδη. Κι όταν ψοφήσουν, να μείνουν οι πορφυρογέννητοι γόνοι, να τρώνε με δέκα μασέλες. Φάε εσύ φαντάρε τις βόμβες και τις σφαίρες. Αν ζήσεις, θα είσαι θεόφτωχος και καταχρεωμένος μετά τον πόλεμο, αν πεθάνεις, θα σου βάλουν ένα στεφάνι και θα καπηλευτούν τον κόπο σου, όπως κάνουν πάντα.

Ο μόνος σύγχρονος ηγέτης που έστειλε τον κανακάρη του στο μέτωπο, ήταν ο Ιωσήφ Στάλιν. Όλοι οι άλλοι, πλούσιοι, πολιτικοί κλπ, κοιτάνε ή να την κοπανήσουν, ή, αν ενδιαφέρονται για την πολιτική, το πολύ - πολύ να πάνε στα μετόπισθεν. Όπως ο Μπους που την ώρα που σκοτώνονταν οι συνομήλικοι του στο Βιετνάμ, αυτός την είχε αράξει στο Τέξας! Βύσμααα!

Στο μεταξύ, αν κάποιος πλεμπαίος, αρνηθεί να συμμετέχει στην τρέλα του πολέμου, τον τρώει η μαρμάγκα. Μέχρι και να εκτελεστεί υπάρχει πιθανότητα, ενώ η φυλακή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. «Γιατί, εμείς που πολεμάμε, είμαστε μαλάκες»; Συ είπας!  

Παλιότερα είχαν κάποιες ωραίες συνήθειες, οι οποίες δυστυχώς ξεχάστηκαν. Έβγαιναν μπροστά οι αρχηγοί και μονομαχούσαν. Οι στρατιώτες κάθονταν και παρακολουθούσαν. Είναι ένας ωραίος τρόπος να τελειώσουν οι πόλεμοι. Χωρίς πολλούς σκοτωμούς, καταστροφές, κλπ.

Αλλά οι πλούσιοι δεν δουλεύουν οι ίδιοι, βάζουν άλλους να κάνουν τη βρομοδουλειά τους.  Από κει ξεκινά το κακό, από τον πλούσιο. Γιατί αν κινδύνευε η ζωούλα τους, θα τον είχαν λήξει τον πόλεμο, θα τα είχαν βρει. Βρήκαν όμως τα κορόιδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...