Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Εξτραδάκι

«Εξτραδάκι - Εξτραδάκι

Ευρουλάκια μάζευα

Του πλουσίου το τσαρδάκι

Φύλαγα, δε χάζευα

Του πλουσίου το τσαρδάκι

Φύλαγα, δε χάζευα»...

Θα το πω περιφραστικά. Το στερεό υλικό που αποβάλλεται από άνθρωπο ή ζώο και προέρχεται από το πεπτικό του σύστημα, δεν είναι ασφαλώς κάτι όμορφο, το αντίθετο, βρωμάει και που το βλέπεις σε πιάνει αηδία.

Υπάρχουν όμως οι κοπρολάγνοι. Στην Ελλάδα είναι σε όλους τους πετσωμένους βόθρους. Βγάζουν λοιπόν τα περιττώματα, για να συνηθίζουμε τη μπόχα.

Μπαλάσκας: Ο τύπος κατάφερε να βγει σε διαθεσιμότητα και καθημερινά σε όλους τους τηλεοπτικούς οχετούς.

Έπιασαν μπάτσους που φύλαγαν σπίτια των πλουσίων. Βγήκε λοιπόν ο Μπαλάσκας και είπε πως αυτό είναι σχεδόν νόμιμο, κι άντε να τιμωρείται μ’ ένα πρόστιμο. Αλήθεια είπε, οι νόμοι είναι λάστιχο κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα της άρχουσας τάξης, οπότε μπάτσοι και πλούσιοι κάνουν ό,τι θέλουν.

Κάρφωσε επίσης πως οι αρχηγοί της αστυνομίας έχουν πιέσεις να παρουσιάσουν κάτι για να ασχοληθεί ο κόσμος. Δεν είπε για να ξεχάσουμε την υπόθεση με τους ναζί δολοφόνους που αλώνιζαν στην Ελλάδα, μυαλό έχουμε, το καταλάβαμε.

Μόνο που ξέχασαν οι ΑΡΔ να τον ρωτήσουν το Μπαλάσκα να τους πει αν ο μπάτσος - φύλακας - προστάτης κλπ, αντιληφθεί πως το αφεντικό του έχει κοκαΐνη στη βίλα πχ, τι θα κάνει; Θα τον συλλάβει ή θα πει, «εγώ είμαι καλός επαγγελματίας, δε μπλέκω τις δουλειές, τώρα φυλάω το σπίτι»!;

Για πες βρε Μπαλάσκα. Θα χάσει το Εξτραδάκι; Δε νομίζω. Μιλάω για κόκα, γιατί άκουσα ότι κάνει θραύση στα σπίτια των πλουσίων. Λέγεται πως πιο εύκολα βρίσκεις κοκαΐνη στα πλούσια κωλόσπιτα, παρά ζάχαρη!

Γιατί όπως είπε κι ο Ιησούς δεν μπορεί να έχεις δυο αφέντες. «Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά».

Βέβαια υπάρχουν και τα δίκια των μπάτσων κι επειδή μ’ αρέσει κι εμένα η αλήθεια θα τα πω, παρά το ότι δεν τους γουστάρω.

Το πρώτο και κυριότερο είναι πως οι μπάτσοι, είτε όταν έχουν υπηρεσία, είτε εκτός, στα «Εξτραδάκια», τους λίγους εξυπηρετούν, την άρχουσα τάξη των Μαφιόζων. Οπότε δεν υπάρχει ουσιαστική σύγκρουση καθηκόντων.

Το δεύτερο φυσικά είναι η ακρίβεια. Σε λίγο, αν συνεχίσουμε έτσι, μόνο ελάχιστοι εκατομμυριούχοι θα μπορούν να πάρουν λάδι παρόλο που είμαστε χώρα που παράγει ελαιόλαδο! Πίσω στην Κατοχή.

Ξέρει ο Μπαλάσκας, κι οι ΑΡΔ ξέρουν και φυσικά ξέρουν και τ’ αφεντικά. Να δούμε πότε θα μάθει ο μαλάκας ο ψηφοφόρος...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...