Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Είναι η χαρά του καθάρματος.

«Το εξ’ ίσου εξωπραγματικό είναι αυτό που παρακολουθούμε στο παρακάτω twitt που ανάρτησε ο χρήστης τους μέσου Ιερώνυμος boss. Την στιγμή που περιοχές της χώρας γίνονται ολοκαύτωμα και ακόμα δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχουν οι καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζονται έχουμε έναν πρωθυπουργό με μια δημόσια συμπεριφορά που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι στην βαθιά νιρβάνα του, κουτουκιασμένος από Προυσαλιώτικο τρίφυλλο.

Τώρα και όχι πλάκα. Δείτε το παρακάτω βιντεάκι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Την ώρα που όλοι/ες είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης παρακολουθώντας την τεράστια οικολογική καταστροφή, τα χιλιάδες καμένα ζώα, τους ανθρώπους που είδαν τους κόπους τους μια ζωής να γίνονται στάχτη, έχουμε ένα πρωθυπουργό να εμφανίζεται με χαζοχαρούμενη φάτσα.

Όχι πεσ’ τες μας τώρα σοβαρά. Αν η παρακάτω ηλίθια συμπεριφορά του Μητσοτάκη δεν είναι παρενέργεια από λήψη ψυχοτρόπων ουσιών, η βαθιάς μαστούρας από “χόρτο του θεού”, τότε τι διάολο είναι; ρωτάει το Βαθύ Κόκκινο.

Είναι η χαρά του καθάρματος! Μην μου πείτε πως τουλάχιστο στις ταινίες δεν έχετε δει σαδιστή; Χαίρεται με την καταστροφή και τον πόνο των άλλων. Το πήρε από τον πατέρα του, το κάθαρμα. Όπου έβλεπε κηδεία, χασκογελούσε! Λες κι είχε μετοχές σε γραφεία τελετών! 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το σχέδιό του πάει περίφημα! Στα καμένα θα αλωνίσουν οι φίλοι του. Όσο για τις καταστροφές; Μια σακούλα ευρώ (ή σανό) θα κατευνάσει την οργή. Οι ηλίθιοι και οι βολεμένοι που τον ψηφίζουν, θα τον ψηφίσουν ξανά! Ό,τι κι αν κάνει, η εξουσία του δεν κινδυνεύει! Αυτό τον κάνει πολύ χαρούμενο. Στα παλιά του τα παπούτσια όλα. Τώρα μάλιστα που θα ’χει και τους ψήφους των Αμερικάνων; Στάχτη και μπούλμπερη η Ελλάδα! 

Έπρεπε να ζούσε ο Ανδρέας, να είχε πέσει από τον πρώτο χρόνο. Δεν υπάρχει κάποιος να τον σταματήσει και το γνωρίζει. Γι αυτό χαίρεται. Όσο αυτός, χαίρεται πολλοί θα λυπηθούν πάρα πολύ. Αλλά αυτά έχει η κουταμάρα. Πάμε παραλία, όσο υπάρχουν ακόμα ελεύθερες, κι ας αφήσουμε άλλους ν’ αποφασίσουν για μας.  

Γιατί να μη χαρεί; Τα δικά του καίγονται; Όσο εμείς καιγόμαστε, αυτός κερδίζει! Εδώ κέρδισε από Τέμπη, από την Πανδημία, στις πυρκαγιές δε θα κερδίσει; Καμία μαστούρα, μόνο ανηθικότητα.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...