Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πνευματικός «λαγός».

Είναι πάρα πολλά τα αρνητικά σχόλια του κόσμου για τον βουλευτή της ΝΔ - Πνευματικό «Χάρο» και όσα είπε για τους καρκινοπαθείς. Μπορεί στη ΝΔ να αναγκαστήκαν να τον «παραιτήσουν», αφού οι οργισμένες αντιδράσεις ήταν πολλές και έντονες, αλλά η δεξιά συνηθίζει αυτές τις τακτικές υποχωρήσεις. Όπως πχ με τον Καραμανλή και το έγκλημα στα Τέμπη. Παραιτήθηκε για να τον ξεπλύνουν τελικά οι Σερραίοι από το αίμα των παιδιών. Έτσι κι Πνευματικός, που ουσιαστικά είπε πως πρέπει να αφήνουμε αβοήθητους τους καρκινοπαθείς γιατί κοστίζουν! Κάπου θα τον βολέψουν μετά τις εκλογές. 

Άλλωστε είπε ακριβώς αυτό που σκέφτονται να κάνουν όταν πάρουν την αυτοδυναμία. Θα πεθάνει πολύς κόσμος αβοήθητος, όπως έγινε με την πανδημία. Αλλά τα ζώα, οι ραγιάδες, οι βλάκες με περικεφαλαία, που ψήφισαν ανθρωποφάγους, δεν ενδιαφέρονται ούτε καν για την Υγεία τους! Νομίζουν πως δε θα συμβεί τίποτε σ’ αυτούς. Κούνια που τους κούναγε. 

Τι να πεις; Πως ιδιωτικά νοσοκομεία σημαίνει ότι μπαίνουν πρώτα τα κέρδη και μετά οι άνθρωποι; Πως νοσηλεία θα έχει μόνο το 10% που μπορεί να πληρώσει; Δεν έχει νόημα να μιλάμε σε ηλίθιους, που κοιτάνε μόνο το ρουσφέτι. Θα χτυπάνε το κεφάλι τους, αλλά θα είναι αργά. 

Δεν καταλαβαίνω, γιατί ο Μητσοτάκης έβγαλε το «Χάρο» από τα ψηφοδέλτια. Θα μπορούσαν να τον ψηφίσουν κι αυτόν, όπως ακριβώς έγιναν συνένοχοι του Καραμανλή. Εφόσον είναι τόσο αδιάφοροι οι ψηφοφόροι της ΝΔ, να τον βάλουν στη  Εύβοια, το μαρτυριάρη. Έτσι κι αλλιώς μετά τις εκλογές αυτό ακριβώς που είπε θα κάνουν: Θα σκοτώνουν όσους κοστίζουν. Το έκαναν κι οι ναζί. Μια και είπαμε ναζί θυμίζουμε πως ο Χίτλερ δεν έπεσε από τους μαλάκες τους Γερμανούς, αλλά από τον ηρωικό Κόκκινο Στρατό.       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...