Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ. Αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους.

«Μονιμοποιούνται αυξήσεις φωτιά για τον λαό!»  Το ΚΚΕ το λέει πριν. Όχι μόνο το ΚΚΕ ακόμα και δεξιές φυλλάδες το περνάνε στα ψιλά. Για να μη λένε τα γίδια πως δεν το είπαν. Θα μας σφάξουν οι εταιρείες ρεύματος, θα μας γδάρουν το πετσί. 

Γιατί τα διάφορα pass δεν είναι απλά προσωρινά, αλλά το τυρί τη φάκα. Κάτσε κι ασχολήσου, ηλίθιε εργαζόμενε που ψηφίζεις ΝΔ, με βαρελότα, όταν σου αδειάζουν την τσέπη. Βεβαίως μούγκα και από την αντιπολίτευση, αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Γι αυτό αλωνίζει ο φασισμός.  

Ξέρεις πότε τα έλεγε αυτά το ΚΚΕ; Πέρυσι τέτοιο καιρό! Πάνω από χρόνο! Σήμερα λοιπόν το ΒΗΜΑ  γράφει: Λογαριασμοί ρεύματος: Φεύγουν οι επιδοτήσεις, έρχονται οι ρήτρες. Να το πω πιο απλά. Πλυθείτε - όσο έχετε και νερό - γιατί θα πέσει πήδημα. Πόσο πιο απλά; Να το ζωγραφίσω; Θα βγει τσόντα. 

Τι σου λένε λοιπόν 

Τέλος οι επιδοτήσεις. Ψήφησες ΝΔ; Ας πρόσεχες!

«Όλα δείχνουν ότι η εποχή των επιδοτήσεων που είχαν ξεκινήσει πριν από ενάμισι χρόνο για να αντιμετωπίσουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις την ενεργειακή κρίση και τις υψηλές τιμές φτάνει στο τέλος της».

«Δεν αποκλείεται, όμως, λένε οι πληροφορίες να επανέλθει και η ρήτρα αναπροσαρμογής».

Αυτό ψηφίσατε. Καλά, τη δική μου ρήτρα αναπροσαρμογής είπα στην Καλλιόπη να την πληρώσει. Μου έκανε μούτρα, αλλά δεν πειράζει. Δεν ψήφισα εγώ ΝΔ, γιατί να με ληστέψουν; 

Βέβαια τα μπουρδουκλώνουν και περνάνε τα σημαντικά στο ντούκου. Όπως είπα κοίτα τα βαρελότα, ενώ σε γδύνουν κανονικά και σου πιάνουν τον κώλο. 

Δυστυχώς δε θα αυξηθεί μόνο το ρεύμα. Είδαν πως ο λαός το γύρισε στο μαζοχισμό, οπότε θα γίνει γλέντι τρικούβερτο. Ετοιμαστείτε να πείτε το νερό νεράκι. Αλλά πήγαινε και ψήφισε ΝΔ, μανάρι μου. Μόνο μετά να πληρώσετε εσείς την αύξηση και των υπολοίπων, μαλάκες.
  

Ορίστε στο ζωγράφισα. Αν ψηφίσεις πάλι ΝΔ, σημαίνει πως το τραβάει ο οργανισμός σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...