Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Πως απαντά ένα κράτος σε μια δολοφονία;

Στη γαλλική πόλη Ναντέρ την Τρίτη εκτελέστηκε ένα παιδί 17 χρονών από μπάτσο φασίστα δολοφόνο. Όπως ήταν επόμενο πολλοί Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι. Πως απάντησε το κράτος; Με 40.000 υποψήφιους φονιάδες! 

Στους δρόμους της Ναντέρ ο Μακρόν κατεβάζει την BRIN, την στρατιωτικοποιημένη Χωροφυλακή της Γαλλίας, ενώ επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιφέρεια του Παρισιού, από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου!   

«Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Γαλλία. Πρωτοφανείς ταραχές σε Παρίσι και δεκάδες γαλλικές πόλεις. Κλεμμένα λεωφορεία να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους του Παρισιού, πολίτες να πυροβολούν με καραμπίνες τις κάμερες παρακολούθησης, αστυνομικά τμήματα, σούπερ μάρκετ και δημαρχεία να πυρπολούνται, επίθεση στη μεγαλύτερη φυλακή της Γαλλίας – Ευρώπης στην περιοχή Φρεν, στην περιφέρεια της γαλλικής πρωτεύουσας… Εκφράζονται φόβοι σε ανώτατο επίπεδο πως η χώρα μπορεί να βυθιστεί σε κλίμα εμφυλίου πολέμου, μετά την εκτέλεση 17χρονου από αστυνομικό επειδή δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αρχών, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro”, μας γράφει η Μαρία Δεναξά και συμπληρώνει ότι υπάρχουν αναφορές για πολλούς τραυματίες αστυνομικούς στην Ναντέρ». 

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβηθεί τους ένστολους εγκληματίες. Πρέπει να επαναστατήσει αλλιώς τα καθάρματα θα συνεχίσουν να σκοτώνουν. Το έχουμε πει ξανά: Δεν πρόκειται περί δημοκρατίας αλλά περί αστικής δικτατορίας με τους μπάτσους να είναι οι πραιτοριανοί αδίστακτων μαφιόζων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...