Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ό,τι και να πω είναι λίγο.

79 τουλάχιστον πρόσφυγες δολοφονήθηκαν από την πολιτική της ΕΕ και της Μπανανίας μας. Το ναυάγιο στην Πύλο είναι ένα ακόμα έγκλημα όσων θέλουν ελεύθερα τα εμπορεύματα, αλλά φυλακισμένους τους ανθρώπους.

Τα κτήνη που είναι υπεύθυνα για το χαμό δεκάδων ίσως και εκατοντάδων ανθρώπων κήρυξαν «τριήμερο εθνικό πένθος». Το άκρον άωτο της υποκρισίας! Η Πρόεδρος της Μπανανίας τα άκουσε από τους πραγματικούς ανθρώπους, που συγκεντρώθηκαν για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα θύματα.

Πρώτα φωτογραφίζονταν στο φράκτη και τώρα δήθεν κόπτεται για τους νεκρούς πρόσφυγες! Να θυμίσω πως, εκτός από τους εγκληματίες της ΝΔ, την ψήφισαν κι οι ηλίθιοι ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φασίστες βέβαια πανηγυρίζουν, αλλά χειρότερη κι από αυτούς τους ανθρωποφάγους είναι η Σακελλαροπούλου, που ισχυρίζεται πως έχει «δημοκρατική προσέγγιση»! Πως προσεγγίζει η δημοκρατία τους νεκρούς; Το είδαμε στις Σέρρες. Όπως απάντησαν «τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στο Φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωρυχία που έχετε κάνει».

«Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της χώρας μου»! Επιμένει στην εγκληματική πολιτική! «Την προστασία των συνόρων την είδαμε τώρα με τόσους νεκρούς» της απάντησαν και πάλι αλλά το αυτί της δεν ιδρώνει. Ο μισθός να πέφτει, κι όλα τ’ άλλα στα παλιά της τα παπούτσια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανεκδιήγητη Πρόεδρος προσπαθεί να κάνει τυμβωρυχία. Θυμάστε τι έκανε στα Τέμπη; Αυτή είναι, αυτή ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ! Μαζί με τη ΝΔ φυσικά. Κατάλαβες τώρα, Αλέξη, πόσο βλάκας είσαι; Ή ακόμα χειρότερα δεν είσαι. Είσαι μαζί τους. 

Τώρα να πούμε γιατί τσούζονται όλοι αυτοί. Η Ελλάδα έχει κάνει συμφωνίες για τους πρόσφυγες με την ΕΕ. Βέβαια τα καθάρματα της Ευρώπης σκοτίστηκαν για τους πρόσφυγες και κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα των μαριονέτων τους στην Μπανανία μας.

Αλλά υπάρχει η κοινή γνώμη της Ευρώπης. Αν ασκηθούν πιέσεις, μπορεί κάποια ντόπια λαμόγια να μην πάρουν φράγκα, αφού μπορεί να κοπούν κονδύλια! Γι αυτό πάνε να βγάλουν την ουρά τους απέξω. Τα πάντα πουλιόνται κι αγοράζονται. Κι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ φθηνή στο χρηματιστήριο. 

Ψοφάει πλούσιος; Κάθονται και τον μοιρολογούν οι ΑΡΔ. Μνημόσυνα και ψαλμωδίες οι ρασοφόροι τράγοι. Κλάμα οι λούμπεν ηλίθιοι που έχασαν τον επιβήτορά τους. 

100 παιδιά ήταν στ’ αμπάρια του ναυαγίου. Γι' αυτά δεν κλαίνε, χαίρονται οι ναζίδες! Ούτε που θα νοιαστούν οι περισσότεροι ραγιάδες. Μέχρι να έρθει η δικιά τους ώρα, να κηρύξουν γι’ αυτούς τριήμερο πένθος... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...