Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ήτανε μια Κωνσταντοπούλου…

Εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να χαϊδέψουμε αυτιά. Αντίθετα θα ρίξουμε στ’ αυτιά όσον αφορά τη διαφθορά και την αλαζονεία. 

Ένα από τα κόμματα που ήθελα να μπουν στη Βουλή ήταν η Πλεύση Ελευθερίας. Η έκκληση που κάναμε να μην πάρει η ΝΔ 180 βουλευτές κι αρχίσει το ξεπούλημα βασικών αγαθών, όπως το νερό και τις απολύσεις αντιφρονούντων υπαλλήλων, για να διορίσει τους δικούς της, ισχύει. Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αλλά μην δώσετε σε φασίστες άλλη δύναμη. Προσωπικά επιλέγω το ΚΚΕ για τη συνέπειά του και τους αγώνες που έκανε και κάνει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πιστεύοντας πως θα μπει σίγουρα στη Βουλή καβάλησε το καλάμι. Πριν πω λεπτομέρειες να θυμίσω πως ο αριστερός ψηφοφόρος σκέπτεται, ενώ το δεξιό «γίδι» υπακούει. Τεράστια η διαφορά. 

Αν η κυρία Κωνσταντοπούλου λοιπόν απευθύνονταν σε δεξιούς, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα που ο άντρας της έφαγε τη θέση της πρώτης σε σταυρούς υποψηφίας του κόμματος. Νεποτισμός και ρουσφέτι εκτιμιούνται από τα γαλάζια ασπόνδυλα. Αλλά απευθύνεται σε αριστερούς, όποτε έπρεπε να δείξει λιγότερη αλαζονεία και κυρίως ήθος που ταιριάζει στην αριστερά. 

Όπως γράφει το «Βαθύ Κόκκινο»  «Αν κάτι ανάλογο έπρατταν ο Τσίπρας με την Περιστέρα ή ο Κουτσούμπας με την γυναίκα του, τι αντιμετώπιση θα είχαν από όλα τα ΜΜΕ; Ένα παρόμοιο γεγονός από τους επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ ή του Mέρα25 δεν θα αποτελούσε έμπνευση για σεναριογράφους σατιρικών εκπομπών και αναφορές δημοσιογράφων για νεποτισμό; Τώρα γιατί περνάει αδιάφορο»; 

Ο λόγος είναι απλός: Πιστεύουν πως η Ζωή θα κάνει αντιπολίτευση όχι στη ΝΔ, αλλά στον Τσίπρα ή το διάδοχό του! Πως θα κόβει ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας τη ΝΔ ανενόχλητη. Το θέμα για την Κωνσταντοπούλου είναι πως, αν πιστέψουν κάτι τέτοιο οι ψηφοφόροι, όχι μόνο δε θα μπει στη Βουλή, θα χάσει κι άλλους ψήφους! 

Δυστυχώς για την ίδια κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει αυτή και το κόμμα της. Θα περίμενα τουλάχιστο να σεβαστεί όσους την τίμησαν με την ψήφο τους λίγες μέρες πριν. Ο αυταρχισμός που έδειξε έχει ως αποτέλεσμα εικόνα διάλυσης. 5 υποψήφιοι βουλευτές - στελέχη αποχώρησαν καταγγέλλοντας «φασιστική - ανήθικη» συμπεριφορά! 

Αυτά που κάνετε, κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν έχουν επίπτωση μόνο στο κόμμα σας. Απογοητεύουν τον κόσμο δείχνοντας πως «όλοι είστε ίδιοι» με ό,τι αυτό σημαίνει για αποχή, απελπισία, απόσυρση από τους αγώνες. Βρωμίσατε πάρα πολύ γρήγορα. 

Αυτό που γίνεται μου θυμίζει το «ήταν ένα μικρό καράβι» που στο τέλος φαγώθηκαν μεταξύ τους.

Αφιερωμένο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...