Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

50% στη Νέα Μάκρη δεν θέλουν ασθενοφόρα!

Μια έγκυος 19 χρονών έχασε τη ζωή της στη Νέα Μάκρη γιατί το ασθενοφόρο καθυστέρησε. Γιατί καθυστέρησε; Γιατί, όπως έχουμε πει πολλές φορές, διορίστηκαν μπάτσοι και παπάδες αντί νοσηλευτών και ιατρών. Τι θα πει «το εξετάζει ο εισαγγελέας»; Να εξετάσει τι; Αν δεν υπάρχει γιατρός να εξετάσει και να σώσει τον ασθενή, ο πραγματικός ένοχος, που είναι αυτός ο οποίος εφαρμόζει τη νεοφιλελέ πολιτική, θα τρώει και θα πίνει εις υγεία των ηλιθίων που τον ψήφισαν. Το πολύ - πολύ να ρίξουν το βάρος σε κάποιο φουκαρά που εργάζεται στο ΕΚΑΒ με τις χειρότερες συνθήκες. Έτσι κάνουν πάντα.

Δεν είναι όμως μόνο ο πολιτικός. 50% σχεδόν έχει η ΝΔ στη Νέα Μάκρη. 50% δε θέλουν ασθενοφόρα. 50% και παραπάνω, αφού ακροδεξιά κόμματα δεν κατεβαίνουν, θα ψηφίσουν να πεθαίνουν όσοι δεν έχουν χρήματα να έχουν δικό τους ασθενοφόρο και νοσοκομείο! Αυτό σημαίνει ιδιωτική προβατοβουλία: Κάντο μόνος σου! Κάνε νοσοκομείο αποκλειστικά για σένα! Δεν έχεις λεφτά; Τότε λυπάμαι, θα πεθάνεις πρόωρα. Όταν ψηφίζεις κανίβαλους, μην απορείς μετά γιατί σε τρώνε. Εντάξει ψηφοφόρε μου; Έγινε το ρουσφετάκι σου; Μόνο μην αρρωστήσεις. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο μόνο συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους της κοπέλας. Αν κάποιοι ψήφισαν ΝΔ, την πήραν στο λαιμό τους. Όχι, δε θα χαϊδέψω κανένα αυτί. Όταν γίνεται σοβαρότατο λάθος, οφείλουμε να το πούμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...