Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Είναι τρολιά, αλλά… μπορεί και να μην είναι στο άμεσο μέλλον.

Το κόμμα ΝΙΚΗ διεκδικεί την είσοδο στη Βουλή. Έχουμε μιλήσει γι' αυτό, είναι ο χριστιανικός ISIS, οι φανατικές θεούσες, οι χριστιανοταλιμπάν, οι νοσταλγοί του Μεσαίωνα με την Ιερά Εξέταση κι όλα τα σχετικά.    

Κάποιοι έκαναν πλάκα με τις οπισθοδρομικές θέσεις του κόμματος. Έβγαλαν ένα φυλλάδιο κατά του αυνανισμού. «Μη με σκοτώνεις μπαμπάκα», γράφει η επικεφαλίδα και καταλήγει «ο αυνανισμός είναι φόνος»! Τότε θα πάμε σχεδόν όλοι φυλακή! Φυσικά δεν το έκαναν αυτό οι θεούσες, όμως το φυλλάδιο είναι καλογραμμένο κι αντηχεί τις απόψεις της Εκκλησίας ΑΕ και βέβαια του συγκεκριμένου κόμματος.

Μην ξεχνάμε πως ο αυνανισμός θεωρείται από την Εκκλησία μεγάλη αμαρτία. Προσωπικά το θεωρώ κάτι κακό, μόνο αν γίνεται στην κάλπη. Οι φανατικοί χριστιανοί λένε πως σεξ κάνεις μόνο για να κάνεις παιδιά. Αντισύλληψη, αυνανισμός, προγαμιαίες σχέσεις, ηδονή κλπ είναι του Διαόλου! Δεν επιμένουν όμως πολύ, γιατί ξέρουν πως, αν τεθεί δίλλημα σεξ ή θρησκεία, θα χάσουν πιστούς, αλλά έτσι πιστεύουν εδώ και αιώνες.

Επομένως το φυλλάδιο δεν είναι μεν του κόμματος των χριστιανοταλιμπάν, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να είναι! Μάλιστα θα μπορούσε να είναι το φυλλάδιο των επόμενων εκλογών, αν ο εκφασισμός προχωρήσει, το κόμμα αυτό μπει στη Βουλή κλπ. Λέει αυτά που σκέφτονται και δεν τολμούν ακόμη να πουν.

Η πλάκα είναι πως ένας από αυτούς που ανέβασε την τρολιά είναι ο λάου - λάου, «μια κατουρημένη ψυχή», ΑΡΔ και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ. Τα πάντα για τα ψηφαλάκια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...