Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πραγματικό γκάλοπ, φυσικά εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το «Τι ψηφίσαμε ρε μαλάκες» προηγείται με μεγάλη διαφορά του κόμματος «Προοδευτικός αυνανισμός». Τα ποσοστά είναι 42% με περίπου 20%. Γιατί 42 από 40 - 41; Γιατί δυο μικρά ακροδεξιά μπουρδέλα  έκλεισαν και τα μέλη τους θα πάνε όλα στο μεγαλύτερο μαγαζί. Έτσι οι μπλε επιβήτορες θα πάρουν 176 - 178 «πίτσες», αφού και το ποσοστό τους θα αυξήσουν, αλλά και τη διαφορά από τους πορτοκαλί ηλίθιους. 

Το πόσο θα πάρει το κόμμα της «πράσινης παρτούζας» εξαρτάται από το πόσο θα χάσει ο «προοδευτικός αυνανισμός». Συγκοινωνούντα πτυελοδοχεία. Ψηφίζοντας μικρότερα κόμματα, που μπορεί να μπουν στη Βουλή, υπάρχει πιθανότητα οι γαλάζιοι εγκληματίες να μην έχουν 180 στο όργιο που ετοιμάζουν, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί, όπως είπαμε, σε αυτή τη νοθεία βοηθά πολύ την πρώτη συμμορία η διαφορά και η διαφθορά. 

Η «κόκκινη φαντασίωση» θέλει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά, διψήφιο, ώστε να το νιώσουν οι άλλοι, όμως ανησυχώ, γιατί περιμένει να «ωριμάσουν οι συνθήκες», οπότε υπάρχει περίπτωση να κάτσει μόνο να βλέπει, να σχολιάζει, άντε και να κάνει καμιά πορεία. Χώρια που, αν δεν το αξιοποιήσεις, το «ποσοστό» σου πέφτει!

Από αυτούς που την παίζουν με το αριστερό, μόνο την «αυταρχική αφέντρα Ζωή» βλέπω να μπαίνει στα μεγάλα σαλόνια. Είναι στο τσακ να μπει μέσα και να τους αρχίσει στις φάπες. Αλλά μην ξεχνάμε πως και το βιτσιόζικο σεξ είναι σεξ, είναι έρωτας. Δε μισεί όσους ασελγούν στο λαό, απλά εκβράζει έτσι την αγάπη της.       

«Δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα»; Πως! Θα τον φάει ο κόσμος, δεν υπάρχει αμφιβολία, ΑΛΛΑ, ελπίζουμε πως αυτή τη φορά τουλάχιστο να τσούξει, ώστε να ευχαριστηθεί η πλειοψηφία των μαζοχιστών. 

Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ ανώμαλοι, κάτι θεούσες, αυτοί κι αν είναι σαδιστές, που μπορεί να συμμετέχουν στο «πάρτι με τα ούζα». Φυσικά είναι εκείνοι που θα βαρέσουν περισσότερο. 3 πόντοι, αλλά σκληροί. Πιο σκληροί από τους 4 του «καραφλού μαλάκα» με τις κηραλοιφές και τα υπόλοιπα λιπαντικά. 

Μια χαρά θα τα περάσουν. Τ’ αφεντικά. Αυτό γίνονταν πάντοτε στο μπουρδέλο μας. Οι νταβάδες παίρνουν τα λεφτά, οι πουτάνες (που τους επιλέγουν), τα μέζεα. Μην ανησυχείτε, θα έχουμε οπωσδήποτε αυτοδύναμο πήδημα. Για τους 180 δονητές πάνε, να διευρύνουν περισσότερο τον πρωκτό των ψηφοφόρων.

Όσο γι' αυτούς που δεν ψηφίζουν, θα ξεσκίσουν κι αυτούς. Γιατί το να κάθεσαι και να βλέπεις το μεγάλο πήδημα, χωρίς να κάνεις κάτι να το εμποδίσεις, θεωρείται «συναίνεση»! Δεν είναι έτσι; Σ’ αυτούς που βιάζουν να το πείτε, και που τους ξέπλυνε η πλειοψηφία.       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...