Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ε όχι και δεν ανακατεύεται

 «Ως εδώ η εμπλοκή της Εκκλησίας και των κληρικών στα πολιτικά δρώμενα, λέει αυστηρά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που γιορτάζει τα γενέθλιά του στην εξοχική του κατοικία παρέα με το μισό υπουργικό συμβούλιο».

«Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ως εδώ – Η Εκκλησία ούτε πολιτεύεται, ούτε «κομματίζεται»... από σήμερα. Από αύριο βλέπουμε».

«Ξέσπασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (που ξέχασε τα δείπνα με τον Άδωνη και τους υπουργούς) : Η Εκκλησία, ούτε πολιτεύεται, ούτε συμπολιτεύεται, ούτε αντιπολιτεύεται, ούτε κομματίζεται».

«Ως εδώ με την εμπλοκή της εκκλησίας και κληρικών της στα πολιτικά δρώμενα, λέει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και γέλασε ο Μητσοτάκης καθώς ετοίμαζε τη βαλίτσα του για το Άγιο Όρος».

Πολλά τα σχόλια για την υποκρισία του Ιερώνυμου πως δήθεν δεν ανακατεύεται στις εκλογές. Η Εκκλησία ΑΕ δεν είναι απλά πολιτικοποιημένη είναι κομματικοποιημένη. «Η ακροδεξιά του Κυρίου».

Δεν ξεχνάμε πως το παπαδαριό κατέβαινε μαζί με τους φασίστες στα συλλαλητήρια για τη «Μακονία» από όπου και η φωτογραφία του ξέκωλου. Ε όχι και δεν ανακατεύεται. Δεν κάνει και τίποτε άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...