Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Αφού ψηφίσαμε βόθρο, θα μάθουμε να ζούμε με τα σκατά.

Σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενης, γυναικοκτονία… Αυτά ψηφίσατε, όχι εσείς, η πλειοψηφία. Αφού ψηφίσαμε βόθρο, θα μάθουμε να ζούμε με τα σκατά. Η δικαστική εξουσία και τα πετσωμένα ΜΜΕ θα βάλουν το εντατικό πρόγραμμα ξεπλύματος τέτοιων εγκλημάτων. Κι αν πει κάποια κάτι, θα τις πετάξουν ένα pass, αν δεν το μπελά της που είναι πιο πιθανό. Να «pass να πνιγείς» που λένε.

Λύση να το αποφύγουμε; Τι να σας πω; Εμένα, αν προσπαθούσαν να με πηδήξουν χωρίς να το θέλω, θα τους τα έκοβα. Κι αν προσπαθούσαν να με σκοτώσουν, θα τους προλάβαινα, ή τουλάχιστον θα προσπαθούσα. Δεν είναι αυτοδικία, όπως νομίζουν εσφαλμένα κάποιοι, είναι αυτοάμυνα.

Θα ξεσαλώσουν τα αφεντικά. Αφού πέρασαν τέτοιες εντολές στους εργαζόμενους, γιατί να μην τους πηδήξουν μετά; Κυριολεκτικά και μεταφορικά, κυρίως το δεύτερο. Βλέπετε, μανάρια μου, που λέτε για αποχές, ότι έχουμε πρακτικά προβλήματα. Ότι, αν βγει φασισμός, θα πάμε πίσω, πολύ πίσω, στη Γερμανία του Χίτλερ, την Ελλάδα του Παπαδόπουλου, το Μεσαίωνα, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όλο και πιο πίσω.

Θα αλλάξουν και το σύνταγμα - κουρελού να φέρουν το σύνταγμα - κωλόχαρτο. Χρησιμοποιημένο πάντα, αφού η δουλεία είναι από παλιά. Αν διαβάσει κάποιος Όμηρο, θα δείτε πως οι σκλάβοι - σκλάβες δεν δούλευαν σκληρά μόνο, ήταν και σεξουαλικά αντικείμενα.

Ο Οδυσσέας, δε σκότωσε μόνο τους Μνηστήρες σκότωσε και 12 δούλες που πλάγιαζαν μ’ αυτούς. Λες κι είχαν επιλογή να πουν «όχι». Τις κάρφωσε η πουτάνα η Ευρύκλεια - δούλα κι αυτή! Γιατί; Γιατί ήταν οι πιο όμορφες, αφού τις βίαζαν οι μνηστήρες.

Αυτή είναι η νοοτροπία του σκλάβου: Σκύψιμο στον αφέντη και κάρφωμα. Δούλος τα έβαζε με δούλο. Γι' αυτό υπήρχε η δουλεία. Τους αγόραζαν τους πούλαγαν, τους εκμεταλλεύονταν, τους σκότωναν, κι αυτό το θεωρούσαν κανονικότητα!     

Πίσω στο μέλλον: Παιδεραστές, εγκληματίες, απατεώνες, καταχραστές, φονιάδες… Η νέα φουρνιά των πολιτικών μας. Εξελιχτήκαμε ως προς το έγκλημα. Απόλυτα ταιριαστοί όλοι αυτοί με τα ζωντόβολα που τους ψηφίζουν.

Λοιπόν μάγκες, την κάναμε την αποχή, οι αριστεροί, οι νέοι κλπ. Οι δεξιοί φυσικά δεν έκαναν. Άντε τώρα να δούμε, θα κάνουμε Επανάσταση, ή θα φάμε περισσότερο ξύλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...