Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Με το καλό ή με το άγριο.

Ο Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος δήλωσε πως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κι άλλος «ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας», τον συνάντησαν «σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του», για να «αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη στις εκλογές». Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος του δόθηκε η υπόσχεση ότι αν υπακούσει στις κυβερνητικές εντολές, θα έπαιρνε ως αντάλλαγμα, μετά την συνταξιοδότησή του, την ηγεσία σε κάποια «ανεξάρτητη αρχή»!

Η είδηση, για όσους ξέρουν από Μπανανίες, δεν είναι ο σκανδαλώδης επηρεασμός της δικαστικής εξουσίας. Έτσι κάνουν όλοι οι μαφιόζοι, οι δικτάτορες κοκ. Είναι το ότι ο δικαστικός αρνήθηκε! Μάλιστα βγήκε και τους έκραξε! 

«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιόν Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω πω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

Υπάρχουν δυο τρόποι επηρεασμού των δικαστών και άλλων. Ο ένας είναι τα δωράκια, το τάξιμο, το ρουσφέτι. Τον άλλο τον έμαθε ο Καραϊβάζ. 

Προφανώς δε θα λάβει θέση καμία Ένωση Εισαγγελέων και φυσικά θα βγάλουν ανακοίνωση για το Ρουβίκωνα. Γιατί ο Ρουβίκωνας δεν αποτελείται από αδίστακτους εγκληματίες. Ούτε με απόλυση κινδυνεύουν από το Ρουβίκωνα, ούτε με εκβιασμό, ούτε με τσιμεντένια παπούτσια ή σφαίρες. Το ξέρουν αυτό οι δικαστικοί.

Ο Μητσοτάκης έχει στο τσεπάκι τους πολλούς από τους δικαστές. Είτε επειδή είναι δικοί του, είτε επειδή ξέρει τα άπλυτά τους. Φυσικά για να τους κράξει ο αντιεισαγγελέας, σημαίνει πως είναι συνήθειό τους. Το έχουν κάνει και με άλλους. Γι' αυτό ήταν τόσο θρασείς.  

Αν υπάρχει μπόχα; Υπάρχει τίποτε άλλο σ' αυτή την περιοχή που λυμαίνεται μια εγκληματική συμμορία; 

Όσο για το Κασιδιάρη είπαμε: Εσωκομματική εκκαθάριση μεταξύ ναζίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...