Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Δαλάι Λάμα και άλλοι ιεροί παιδεραστές.

«Η απεχθής εικόνα του Δαλάι Λάμα να φιλάει το παιδάκι στο στόμα, που έκανε το γύρο του κόσμου, κατέδειξε ότι το μεγάλο πρόβλημα κακοποίησης παιδιών είναι παγκόσμιο και από ό,τι φαίνεται διεκκλησιαστικό…»

:Ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγγνώμη αφού φίλησε ένα μικρό αγόρι κ του ζήτησε να «ρουφήξει τη γλώσσα του». Αυτό έλαβε χώρα σε μια δημόσια εκδήλωση στην Ινδία όταν ένα παιδί πλησίασε τον Θιβετιανό πνευματικό ηγέτη για να του δείξει σεβασμό και αγκαλιά».

Θεωρώ πως δεν πρέπει να αναπαράγω το video με τον αισχρό παιδεραστή. Όχι για το παλιοτόμαρο, αλλά για το παιδί. 

«Τον Δαλάι λάμα γιατί δεν τον βάζει στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης»;

Του ξέφυγε. Αλλά έχει τόσα πολλά καθάρματα το κόμμα του…

«Ζυγίζουν την κοινωνία οι παιδεραστές κι ύστερα ζητούν δημόσια συγνώμη. 

Να σκέφτεστε μόνο πως, για να φτάσει ο Δαλάι Λάμα, να κακοποιήσει ένα παιδί δημόσια, τότε στην καθημερινότητα του, η #παιδεραστία είναι κανονικότητα. 

Τώρα μετρήστε πόσα μπορεί να είναι τα θύματα».

«Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη με την κίνηση του Δαλάι Λάμα, καθώς μέχρι τώρα πίστευε ότι αυτά τα έκαναν μόνο οι χριστιανοί ιερωμένοι».

Δυστυχώς το κάνουν πολλοί σε όλες τις δεισιδαιμονίες που αυτοαποκαλούνται «θρησκείες».

Η Παλαιά Διαθήκη στην οποία στηρίζονται 3 μονοθεϊστικές θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός) είναι γεμάτη από περιπτώσεις όχι μόνο παιδεραστίας, αλλά κι αιμομιξίας βιασμών κοκ. 

Το Κοράνι είναι επίσης ένα κείμενο όπου η παιδεραστία παρουσιάζεται σαν κάτι «φυσικό», όπως κι η υποτίμηση της γυναίκας. 

Υποτίμηση της γυναίκας έχουμε σε όλες σχεδόν τις θρησκείες, όπως έχουμε σε όλες τις θρησκείες την ανοχή στη δουλεία. 

Γιατί αυτό; Σα Μαρξιστές θα πούμε πως τα κείμενα των διαφόρων θρησκειών αντικατοπτρίζουν την εποχή που γράφτηκαν. Εκείνη την εποχή οι άνθρωποι συνήθιζαν να παντρεύονται σε πολύ μικρή ηλικία και να έχουν δούλους. 

Άρα κανένα κείμενο δεν είναι «θεόπνευστο», αλλιώς θα πρόβλεπε την εξέλιξη της ανθρωπότητας που καταδικάζει τη σκλαβιά, την ανισότητα και βέβαια την παιδεραστία. 

Σήμερα λοιπόν πρέπει να απαλλαγούμε από όσα μας κρατάνε στο παρελθόν, είναι σάπια, εντελώς διεφθαρμένα, αλλά παρουσιάζονται ως δήθεν διαχρονικά και «άγια».

Να πούμε τώρα για το Δαλάι Λάμα. Τι είναι ο Δαλάι Λάμα; 

Γενικά είναι τίτλος. Στα Ελληνικά αποδίδεται ως «ωκεανός της σοφίας» ή «μεγάλος δάσκαλος». Παλιότερα ήταν αρχηγός κράτους του Θιβέτ. Θεωρείται από του πιστούς πως αντιπροσωπεύει στη Γη τη ζωντανή ενσάρκωση του Βούδα. 

«Μετά τον θάνατο του Δαλάι Λάμα ο διάδοχός του εκλέγεται στο πρόσωπο του παιδιού, που την ώρα του θανάτου του γεννιέται και που, όπως ισχυρίζονται οι Λάμα, αναγνωρίζουν στο παιδί αυτό μερικά σημάδια που δείχνουν ότι είναι η νέα ενσάρκωση του Βούδα του Αβαλοκιτέσβαρα».     

Καλά, δεν μας παίρνει εμάς τους Έλληνες να μιλήσουμε για αξιοκρατία, απλά διαλέγουν ένα παιδί την ώρα που γεννήθηκε και το κάνουν αρχηγό. Εκεί έχει σημασία η ώρα, κι όχι το σόι, όπως εδώ και σε μερικά άλλα μέρη.

«Η κατά τους Λαμαϊστές Αυτού Αγιότητα, ο Τεντζίν Γκιάτσο, είναι ο 14ος Δαλάι Λάμα. Η ολοκληρωμένη θρησκευτική του ονομασία είναι Τζαμπέλ Νγκαγουάνγκ Λομπσάνγκ Γεσέ Τενζίν Γκιάτσο. Πρόκειται για τον μακροβιότερο στη συγκεκριμένη θέση» μας ενημερώνει η Wikipedia

«Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Θιβέτ το 1959, ο Δαλάι Λάμα κατέφυγε στην Ινδία, όπου κατήγγειλε τη Λαϊκή Δημοκρατία και ίδρυσε τη μη κυβερνητική Κεντρική Διοίκηση του Θιβέτ».

Είναι αντικομουνιστής και βέβαια υποχείριο των Αμερικανών στην προσπάθεια τους να πλήξουν τη Κίνα. Φυσικά για τις υπηρεσίες του η CIA τον έκανε μέχρι και ταινία! Όσο τόσο θεαματική όμως σαν τον 007, ούτε τόσο διασκεδαστική όσο του 000. 

Ο δήθεν «άγιος» υποστήριξε έτσι όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ όπως πχ αυτή της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, την οποία έχει «πρότυπο» για τη διάλυση της Κίνας.

Ευτυχώς οι Κινέζοι Κομμουνιστές τον έστειλαν στα τσακίδια. Πριν από την Κινεζική Επανάσταση οι κάτοικοι του Θιβέτ ήταν κατά 90% δουλοπάροικοι. Η δουλεία που λέγαμε πριν. 

Οι γυναίκες θεωρούνταν κτήματα των ανδρών και βέβαια το Θιβέτ ήταν μοναστήρια και τίποτε άλλο. Καμία υποδομή για τον πληθυσμό που υπηρετούσε κλήρο και πλούσιους γαιοκτήμονες. Σας θυμίζει Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα; Ακριβώς αυτό ήταν!

Γι αυτό και κανείς κάτοικος του Θιβέτ δεν τον θέλει. Οι λίγοι ηλίθιοι και οι βαλτοί που του κάνουν «μπούγιο», δεν αντιπροσωπεύουν παρά τα συμφέροντα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. 

Ο ίδιος είναι «άγιος» μόνο για τα βλήματα που πιστεύουν τα ψέματα της CIA. 

Για να μην λένε κάποιοι πως γράφουμε μόνο για τους χριστιανούς ανώμαλους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...