Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Έγκλημα στην Πανεπιστημίου.

 

«Κώστας Μπακογιάννης. Ο πιο ανίκανος και τρισάθλιος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από την πόλη των Αθηνών!  

Ξέθαψε τους 22 φοίνικες που είχε φυτέψει τον Ιούλιο του 2020 σε μεγάλες ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου, στη  άκρως «επιτυχημένη» περιπέτεια των Αθηναίων του ανεπανάληπτου και ατέλειωτου «Μεγάλου Περίπατου».

Το κόστος τους ήταν 1.700 ευρώ ο ένας- συνολικά 40.000 ευρώ.

Θα τους φυτέψει λέει κάπου στο Γουδί και κάποια στιγμή θα τους ξαναφέρει στο κέντρο της πόλης!!!

Οι περιπέτειές μας δεν τελειώνουν!»

«Πλησιάζει η ώρα να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ο θείος του και προσπαθεί να καβαντζώσει όσα πιο πολλά μπορεί. Όλα αυτά δεν θα γίνουν τζάμπα φυσικά. Έχει μάθει την δουλειά καλά. Τον βλέπω έτοιμο για αρχηγό της Νέας Δικτατορίας».

«Τέσσερα χρόνια φυτεύει & ξεριζώνει φοίνικες στην Πανεπιστημίου, 4 χρόνια τοποθετεί & ξηλώνει πεζοδρόμια στο Σύνταγμα, 4 χρόνια υμνολογούν τα ΜΜΕ τον «περίπατό» του σε μια πόλη που έχει εγκαταλειφθεί στην ατυχία της. Και μετά όλος μαζί ο θίασος υπεραμύνεται της αξιολόγησης»!

Θα πει κάποιος: Έχουμε ακρίβεια, χρέη, σκάνδαλα, εγκλήματα κουκουλώνονται, κι εσύ ασχολείσαι με το κόλπο του Μπακογιάννη με τους φοίνικες; Απλή αρπαχτή είναι.  

Πέρα από το ότι μ’ αρέσουν όλα τα φυτά και δε θέλω να τα ταλαιπωρούν μαλάκες, το πρόβλημα με την οικογένεια βρικολάκων είναι πως δεν τους αρκεί να βουτάνε δημόσιο χρήμα, θέλουν και να καταστρέψουν. 

Βάλε - βγάλε το φυτό τι θα κάνει; Θα ξεραθεί. Αυτό θέλουν για να πάρουν τα ίδια ακριβότερα! 

Ο Μπακογιάννης - Μητσοτάκης κλπ δεν είναι σαν τον απλό διαρρήκτη, που θα μπει στο σπίτι, θα ανακατέψει τα πράγματα, θα πάρει ό,τι  πολύτιμο βρει και θα ξεκουμπιστεί. Είναι σαδιστές. Όλο το σόι.

Δεν αρκεί να μας πάρουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, που αυτό κάνουν με το πλιάτσικο τόσα χρόνια. Θέλουν να υποφέρουμε! Γιατί έχουν προηγούμενα με τον κόσμο. Στείλαμε στο διάολο τον αποστάτη, στείλαμε στο γεροδιάολο τη Ντόρα και τώρα θα διαολοστείλουμε τον Κυριάκο στις 21 Μαΐου. Ας λένε οι παραμυθάδες ιστορίες γι’ αγρίους.

Να κάνει πλιάτσικο το καταλαβαίνω. Τέτοιοι ήταν πάντοτε οι δεξιοί. Αλλά να καταστρέφει τα φυτά; Άλλο τρόπο δε βρήκε; 

Δεν αφήνουν τίποτε όρθιο! Ακόμα κι αν από λάθος, από σπόντα, κάνουν κάτι, το καταστρέφουν αμέσως μετά. 

Η ίδια ακριβώς νοοτροπία είχε αποτέλεσμα το έγκλημα στα Τέμπη. Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ την αρχή, αλλά τουλάχιστον άφησε μισή τηλεδιοίκηση. Τι έκαναν; Το διόρθωσαν; Όχι βέβαια! Το άφησαν έστω ίδια; Ούτε! Την κατέστρεψαν εντελώς!

Δεν μιλάω λοιπόν μόνο για το συγκεκριμένο κόλπο του «δημάρχου», μιλάω για τη νοοτροπία τους που είναι επικίνδυνη, αδίστακτη, φασιστική.

Φυσικά δε χρειάζεται να κατέβει ο Κασίδας, ο ναζί. Έχουν οι ναζιστές τη ΝΔ. Είπαμε για το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα των SA από τα SS. Αυτό γίνεται, κι όποιος δεν γνωρίζει Ιστορία την ξαναζεί.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...