Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Μπόχα και δυσωδία με τη Νέα Δικτατορία.

Μαύρη αγορά, διάλυση και ξεπούλημα των υποδομών, ανεργία, κουκούλωμα εγκλημάτων, πλιάτσικο δημοσίου χρήματος… 

Κι οι ΑΡΔ, τα πατημένα περιττώματα, τα γραφεία ρύπου της ΝΔ ασχολούνται με δυο πακιστανούς από το Ιράν που δήθεν θα επιτίθονταν σε εστιατόριο - συναγωγή, χωρίς όπλα αφού δεν βρέθηκε τίποτα!

Το «βαθύ κόκκινο» έχει σχετικά άρθρα 

«Όταν τα δελτία τύπου της ασφάλειας, οι δημοσιοκάφροι τα ονομάζουν ρεπορτάζ» 

«Γιατί δεν προσλαμβάνει η ΕΥΠ κανένα σεναριογράφο από το Netflix;»

Εμείς δε θα ασχοληθούμε με αποπροσανατολιστικά βαρελότα. Η ακρίβεια μας έχει γονατίσει. Μόνο οι λογαριασμοί των ιδιωτικοποιημένων ΔΕΚΟ ισοδυναμούν με δυο μισθούς κάθε μήνα. 

Ακριβώς με βάση την οικονομία θα ψηφίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι. Έτσι γίνονταν πάντα, με αυτό το κριτήριο ψήφιζαν οι περισσότεροι. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που ψηφίζουν με βάση το ρουσφέτι. 

Παλιότερα, όταν υπήρχε έστω τυπική αντιπολίτευση, το θέμα της ακρίβειας, της ανεργίας, της οικονομίας γενικότερα, ήταν το Νο1. Σήμερα η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη. 

Ας προσέξουν γιατί ο Μητσοτάκης πάντα έπαιζε βρώμικα. Αν δε φτάσει τη χώρα στον πάτο του γκρεμού, δεν παραδίδει εξουσία. Όπως με τη χούντα, που πρώτα πούλησε τη μισή Κύπρο και μετά ξεκουμπίστηκε.

Τη νοθεία την έχει έτοιμη. Εκτός από τα κλασικά ρουσφέτια, λαγούς με πετραχήλια, προεκλογικά δώρα κλπ, να προσέξουν, γιατί τα αφεντικά των ΜΜΕ και όσων εταιρειών μπλέκονται στις εκλογές είναι ΝΔ.

Εκείνο που θα έπρεπε να συζητείται επίσης είναι το κουκούλωμα των εγκληματικών ευθυνών Μητσοτάκη - Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών. 

Μεταμεσονύχτια, σαν τον κλέφτη, πέρασαν τροπολογία σε ένα σχέδιο νόμου, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που λέει ότι ο Πρόεδρος και τα μέλη της έκτακτης επιτροπής εμπειρογνώμων (που υποτίθεται συστάθηκε για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών), καλύπτονται από ακαταδίωκτο σαν αυτό της ΔΑΠ λοιμωξιολόγων! 

Αυτό σημαίνει πως ξέρουν ότι έχουν ευθύνες. Ξέρουν πως είναι ένοχοι και πρόκειται να καλύψουν τα ίχνη τους. Άλλωστε γι' αυτό εξαφανίζονται ουσιαστικοί μάρτυρες στους οποίους τελικά θα τα φορτώσουν όλα, γιατί οι νεκροί δε μιλάνε! 

Το κλείσιμο στομάτων είναι διαχρονική «επιτυχία» διαφόρων παρακρατικών πρακτόρων, κι όχι 2 πακιστανοί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...