Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Τι βρωμάει έτσι; Οι ΑΡΔ!

Τι μπόχα είναι αυτή; Καλλιόπη, ξέχασες την τηλεόραση ανοιχτή; Θα την κλείσω αμέσως! 

Αμάν πια αυτοί οι ΑΡΔ. Κάθε μέρα βρωμάνε και περισσότερο. Ως κι ο Βαγγέλης που τους πληρώνει, τους την είπε. «Όλα τα σκατά μαζεμένα». Μαζεμένα και πληρωμένα από σένα, Βαγγέλη μου. 

Όχι μόνο από το Μαρινάκη κι από άλλους μεγιστάνες. 

Το άκουσαν τα περιττώματα, οι ΑΡΔ, και δεν έβγαλαν άχνα! Τι να πουν στο αφεντικό; Όταν μάλιστα έκανε την πιο ακριβή περιγραφή; Ξέρει ο κάθε Μαρινάκης τι πληρώνει. 

Βέβαια κάποιοι ΑΡΔ πληρώνονται με δικά μας λεφτά, του δημοσίου. Άλλων τους τα χαρίζει η τράπεζα. Μετά θα έρθει η ίδια τράπεζα και θα μας πει «βάλτε πλάτη, κόψτε μισθούς συντάξεις, δώστε τα σπίτια σας, πουλήστε τα νεφρά σας…»

Ωραίο κόλπο: Βάζουμε τα λεφτά μας στις τράπεζες, αυτές τα δίνουν στους πλούσιους και τα κομματικά λαμόγια, έπειτα οι πλούσιοι πετάνε ένα κομμάτι στους ΑΡΔ, κι αυτοί αρχίσουν την πλύση εγκεφάλου! 

Έπιασαν οι πράκτορες 000 2 αλλοδαπούς. Τους δολοφόνους του πραγματικού δημοσιογράφου δεν τους έπιασαν. Κάποιοι καχύποπτοι λένε πως «δεν μπορείς να συλλάβεις το είδωλό σου στον καθρέφτη». Να πλύνουν και τις υποκλοπές.

Με τόσες βρωμιές που πλένουν όμως, βρωμίζουν κι οι ίδιοι. Γιατί η παιδεραστία πχ, ή η δολοφονία δεν ξεπλένεται. 

36.447 νεκροί από την απαξίωση του ΕΣΥ. Με ελάχιστα κρούσματα μας έκλεισαν μέσα. Μας τρομοκρατούσαν δυο χρόνια. Τώρα, δεν χρειάζεται καν να κάνουμε δόσεις εμβολίων! Δεν είναι μόνο οι ΑΡΔ που ζέχνουν. Κανείς δικαστικός δε βλέπει τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια; Που όσο ήμασταν φυλακισμένοι, αυτοί λεηλατούσαν τη χώρα; Που πέθαναν αβοήθητοι, χωρίς ΜΕΘ, φάρμακα, γιατρούς, δεκάδες χιλιάδες;

Όχι μόνο περιττώματα, αλλά περιττώματα πατημένα είναι όλοι αυτοί. Πατημένα από τους ολιγάρχες, που τους πληρώνουν και τους πατάνε. Δεν έχουν δικιά τους φωνή, η αξιοπρέπεια είναι άγνωστη λέξη σ’ αυτούς. 

Ξέρει ο Μαρινάκης και κάθε Αλαφούζος. Αυτοί άλλωστε δημιούργησαν το βόθρο. Αυτοί μάζεψαν κάθε κουτσουλιά, κάθε κουράδα της προπαγάνδας. Από το παχύ τους έντερο είναι όλοι αυτοί. 

Συγνώμη, αν σας έπιασε ναυτία, αλλά όταν μιλάμε για ΑΡΔ, μοιραία θα αηδιάσουμε. 

Καλλιόπη, καλή μου, άνοιξε το παράθυρο, σε παρακαλώ. Πλημμύρησε ο βόθρος τη TV. 

Μη συνηθίζετε τη βρωμιά, αυτό θέλουν.                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...