Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Εντόπισαν Ρωσίδα κατάσκοπο

 «Εντόπισαν Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι, αλλά τώρα βρίσκεται στη Ρωσία. Νωρίτερα είχαν εντοπίσει και εξωγήινο στον Υμηττό, αλλά τώρα βρίσκεται στην Ανδρομέδα...»

Αυτό με τη Ρωσίδα να το κοιτάξουν, όσοι ονειρεύονται κατασκόπους. Ήταν και έργο με ένα πράκτορα, τον 000 νομίζω; Άλλο νούμερο; 

Τα δικά μας τα νούμερα πιστεύουν πως θα αποπροσανατολίσουν από το έγκλημα στα Τέμπη; Ο σταθμάρχης είναι δικό τους, γαλάζιο παιδί. Όσο και να πουλάνε τρέλα, μείωσαν προσωπικό, έφαγαν 700.000.000 που ήταν να δοθούν για την ασφάλεια των και το κερασάκι στην τούρτα το ρουσφέτι του άχρηστου.

Αν υπήρχε εδώ Βέλγος εισαγγελέας, η κυβέρνηση θα συνεδρίαζε στο κελί που άφησε κενό ο Άκης. Αλλά εδώ είσαι ό,τι δηλώσεις φτάνει να έχεις την κουτάλα. Τα ΜΜΕ και ο στρατός κομματόσκυλων είναι έτοιμα να αναμασήσουν τη μεγαλύτερη βλακεία.

«Συνομιλία των ΜΑΤ χτες: "Καταρχής μην κλαις, κι αν πάτησες κάποιον καλά έκανες!" Αυτά λένε οι "αδερφοί" σου αστυνομικοί που σου έλεγε ο Θεοδωρικάκος! Έτσι ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη ζωή η κυβέρνηση μετά το έγκλημα στα Τέμπη!»


Από το τρίκυκλο στο γερανό. Όντως υπάρχει μια εξέλιξη στο παρακράτος. Οι μπάτσοι πουλάνε τη δική τους τρέλα. «Έπεσε ο μπάτσος με το αμάξι πάνω στον κόσμο γιατί θα τον έκαιγαν»!  Στο μεταξύ πουθενά φωτιά, ούτε καν κάπνιζαν οι διαδηλωτές! Αλλά οι μπάτσοι τον παίζουν προφήτες, βλέπουν το μέλλον. Μάλλον όμως βλέπουν και λένε αυτό που τους συμφέρει και σε καμία περίπτωση την αλήθεια.

Πόσο καλά έκαναν παλιότερα έναν αλητήριο που έπεσε με τη μηχανή του πάνω στον κόσμο στη Νέα Σμύρνη. Το σάπισαν στο ξύλο το τσογλάνι, αλλά δε το έκαψαν. Πρώτα όμως πήγε να σκοτώσει κόσμο και μετά τον έδειραν. Καλά του έκαναν, ν’ αγιάσουν τα χέρια τους!

«Όταν ο Μητσοτάκης περιέγραφε αναλυτικά πως θα παρακολουθεί όλες τις πτυχές του κυβερνητικό έργο! Παντού έχει "αντεννες"! Έτσι όπως έγινε το κυβερνητικό έργο όμως στο τέλος κατάληξε να μην "γνωρίζει τίποτα" σε μόνιμη βάση»!

Δεν ξέρει τίποτα για τα εγκλήματα που κάνει, όπως κάθε εγκληματίας. Ο κόσμος όμως το ’χει τούμπανο. Απανωτές οι φάπες ακόμα κι από την ΕΕ! Μετά την Κομισιόν που πήγε κατηγορούμενη τη χώρα εξ’ αιτίας του πλιάτσικου στους σιδηροδρόμους, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δέχτηκε την προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα. Βλέπετε, τα παλαβά που λένε μπάτσοι και πολιτικοί είναι για εσωτερική κατανάλωση. Έξω δεν τρώνε σανό, ρωτήστε και την Καϊλή… 

Τεράστιες οι απεργιακές συγκεντρώσεις. Οπότε δεν βγαίνουν και τα μαϊμού γκάλοπ στη ΝΔ. 27% είχε πριν την ακρίβεια, όταν οι φίλοι του οι δημοσκόποι του έδιναν 40! Τώρα κάνει γκάλοπ για να μην πάει η γαλάζια συμμορία μ’ άλλον αρχηγό στις εκλογές. Ευτυχώς δεν περιμένουμε τις εκλογές. Θέλουμε όσα μας πήρε, θέλουμε δικαιοσύνη κι ελευθερία τώρα! 

Θα δώσει αύξηση την Πρωταπριλιά. Όταν λέμε «αύξηση» εννοούμε ψίχουλα. Όσοι ξέρουμε αριθμητική απλά υπολογίζουμε. 200 ευρώ το μήνα είναι μόνο η αύξηση που μου έκαναν στο ρεύμα! Πόσο πρέπει να αυξηθεί ο μισθός για να απορροφήσει τις υπόλοιπες αυξήσεις; Πόσα λέει πως θα δώσει η κυβέρνηση; Άλλος θα πήγαινε κατηγορούμενος για απάτη, όμως ο χουντικούλης ό,τι και να κάνει, όσους και να σκοτώσει, έχει ασυλία! Με δικαστές στο τσεπάκι του, μπάτσους - βαφτιστήρια που διόρισε ο ίδιος, με τους ΑΡΔ πετσωμένους, έχει έτοιμη και τη νοθεία.

Ο προηγούμενος δικτάτορας έκατσε 7 χρόνια. Βέβαια με το Μητσοτάκη έχουμε περισσότερους νεκρούς κι από την προδοσία της Κύπρου! Αλλά βγάζουμε μάσκες με 70 νεκρούς, ενώ πήραν μέτρα 0 με νεκρούς! Τα μέτρα πάντως απέδωσαν, από τους πρώτους στον κόσμο σε θανάτους! Πάνω από 36.000! Αν δεν παίρναμε κανένα μέτρο θα ήμασταν όπως στη Σουηδία με 12.000 λιγότερους θανάτους! 

Τρέλα, επικίνδυνη τρέλα! Μια θεότρελη Μπανανία, που χορεύει στο ρυθμό ενός αδίστακτου ανισσόροπου καθάρματος.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...