Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Φιάσκο Αμαρουσίου.

Όπως όλοι οι ανθρωποφάγοι, έτσι κι ο χουντικούλης τη δολοφονία τη βαφτίζει «θυσία»! Ξέρουμε τι αδίστακτο κάθαρμα είναι. Την ώρα που θρηνούσαμε τους νεκρούς του εγκλήματος της ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, η Νέα Δικτατορία προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει και το νερό! Από δαύτους όλα να τα περιμένουμε.

Οι επικοινωνιολόγοι του χουντικούλη θέλησαν να κάνουν μια φιέστα, για να ανυψώσουν το ηθικό των βαφτιστηριών. Επέλεξαν το Μαρούσι, ένα κάστρο της συμμορίας για να υποδεχτούν τον δικτατορίσκο. 

Όμως ο κόσμος ήταν έτοιμος να τον αποδοκιμάσει. Έτσι τα ΜΑΤ, τα πρόσφατα διορισμένα βαφτιστήρια, έκλεισαν το δρόμο για να γίνει το σόου χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ακαταλληλότερο. Μια γυναίκα που τον είπε ότι ακριβώς είναι, απομακρύνθηκε άρον - άρον.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι πως στην Αττική μαζεύτηκαν λιγότεροι χαχόλοι κι από τους επιβάτες ταξί! Τα γίδια ήταν μερικές δεκάδες! Υπήρχαν ΑΡΔ και φυσικά μπάτσοι που ήταν οι περισσότεροι. 

Είναι τόσο μικρή η συγκέντρωση, που δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από ψηλά! Ούτε μία για να δούμε τον κόσμο! Μάταια τα γαλάζια  τρολλ προσπαθούν να διαψευστούν τα ίδια μας τα μάτια. Μην κουράζονται, ας μας δείξουν μια φωτογραφία από ψηλά, να δούμε το χάλι τους. Καινούριο συκώτι θα κάνουμε από τα γέλια. 

Θα πουν κάποιοι «δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας». Λάθος! Τα κομματόσκυλα δεν ενδιαφέρονται για τις ζωές των άλλων. Οπωσδήποτε λοιπόν μερικοί παρατρεχάμενοι θα πήγαιναν όπως πάει το σκυλί, όταν του πετάξουν κόκκαλο. Αλλά ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο Μητσοτάκη. 

Δεν έφτανε που ήταν 3 κι κούκος, ο Μητσοτάκης προκάλεσε βαφτίζοντας το έγκλημα στα Τέμπη «θυσία»  δείχνοντας ακόμα μια φορά το ποιόν του. 

Το φιάσκο ήταν ακόμα μεγαλύτερο γιατί έγινε κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ! 

Κι όμως όσοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τα Τέμπη ήταν πολλοί περισσότεροι από τους βολεμένους κλακαδόρους.  

Στο video δεν έχουμε μόνο την απομάκρυνση της κυρίας που αποδοκίμασε το κάθαρμα, αλλά παρατηρούμε και τους ελάχιστους συγκεντρωμένους.



Η ΝΔ είχε 27% όταν η ΔΑΠ συντρίφτηκε και έπεσε στη δεύτερη θέση. Είναι πιθανό να πέσει κάτω από 20% κάνοντας το Σαμαρά να χαμογελάσει... 

(Το video είναι από την ιστοσελίδα του Documento)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...