Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Το κουκούλωμα του μεγαλύτερου εγκλήματος

Η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων και το υπουργείο διάλυσης της Υγείας αποφάσισαν την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 εκτός νοσοκομείων γηροκομείων κλπ. Μας λένε επίσης να κάνουμε κι άλλες δόσεις εμβολίων. Αυτή τη φορά το λένε σιγανά, μη θυμηθούμε την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης. Τα μπόλια να τα βάλουν στον πάτο τους. Είναι τόσο αναποτελεσματικά, όσο το να ρίξεις βενζίνη στη φωτιά για να σβήσει!
Δικαστές, μπάτσοι, ΑΡΔ και βέβαια πολιτικοί φρόντισαν να καλύψουν το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα μετά την Κατοχή. 36.283 νεκροί 3.517 ανά εκατομμύριο είναι ως τώρα ο απολογισμός των μέτρων. Στη Σουηδία που δεν πήραν καθόλου μέτρα έχουν 23.749 νεκρούς ή 2.324 ανά εκατομμύριο. Δηλαδή, αν δεν παίρναμε μέτρα, θα είχαμε περίπου 24.000 νεκρούς, δηλαδή 12.000 λιγότερους!
Τα μέτρα τελείωσαν, γιατί πλησιάζουν εκλογές. Αλλιώς ακόμα φυλακή θα ήμασταν. Άλλωστε είχαν τελειώσει για τους περισσότερους εδώ και καιρό. Ο κόσμος αγανάκτησε, αφού κατάλαβε την κοροϊδία. Ο ιός αντιμετωπίζεται με φάρμακα, κι επειδή κόλλησαν οι περισσότεροι - σχεδόν όλοι ανεπίσημα - έχουμε πλέον φυσική ανοσία.
Παρόλα αυτά οι άνθρωποι που πεθαίνουν αβοήθητοι στα νοσοκομεία, εμβολιασμένοι στην πλειοψηφία, είναι περισσότεροι από όταν ξεκίνησαν αρχικά τα μέτρα. «Τα πρώτα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου σε τοπικό επίπεδο στις πληγείσες περιοχές και κατέληξαν σε περιορισμό μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο στις 23 Μαρτίου».
Στις 23/3/2020 λοιπόν είχαμε μόλις 14 κρούσματα (συνολικά 695) και κανένα θάνατο εκείνη την ημέρα. Γιατί τότε εκείνος ο πανικός; Γιατί πήγαιναν για το μεγάλο κόλπο, για το απίστευτο πλιάτσικο, όσο ήμασταν κλειδωμένοι στα σπίτια. Με την εύκαιρα πέρασαν και νόμους που δεν θα περνούσαν ποτέ. Άλλοι χάριζαν σε νονούς δημόσιο χρήμα κι άλλοι καταπατούσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Προσοχή να μην την ξαναπατήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...