Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Γιατί φοβούνται τον Πολάκη.

Η Αλήθεια είναι παράνομη σ’ αυτή τη χώρα. Όπως η Ελευθερία, η Ισονομία, η Δικαιοσύνη. Όποιος πει Αλήθεια βρίσκει μπελά. Αυτό έπαθε ο Πολάκης, ο μόνος από το ΣΥΡΙΖΑ που κάνει αντιπολίτευση, που ψάχνει, βρίσκει και βγάζει στο φως τα σκάνδαλα της κυβέρνησης. Είναι έντιμος γι αυτό και τον φοβούνται. 

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει πάλι εξετάσεις στα μεγάλα αφεντικά και βέβαια θα χτυπάει το κεφάλι του, αν φύγει ο Πολάκης. Είναι ικανοί να «μαγειρέψει» τις εκλογές ο Μητσοτάκης κι αυτοί να δίνουν «συγχαρητήρια στο σεφ»! Δεν είναι πρώτη φορά που διώχνουν κάποιον που είπε αλήθειες. Ο προηγούμενος ήταν ο Κουρουμπλής. Η «ιερή αγελάδα» του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ΝΔ! Όποιος πειράξει τη ΝΔ και ειδικά το Μητσοτάκη, θα τον φάει η μαρμάγκα! Δεν ξέρω τι συμφώνησαν, αλλά ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να το τηρήσει. Παίζει βρώμικα διώκοντας τους πολιτικούς αντιπάλους. 

Εκείνο που φοβούνται όλοι στον Πολάκη είναι τι θα κάνει, αν γίνει ξανά υπουργός. Δε μιλάω για τα συνηθισμένα οικονομικά σκάνδαλα (μίζες, ρουσφέτια κλπ), αλλά για το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα: Τα χουντικά μέτρα της καραντίνας, της φυλάκισής μας, τον εμβολιασμό με τα εντελώς αναποτελεσματικά εμβόλια και το θάνατο πάνω από 36.000 συνανθρώπων μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων πέθαναν, επειδή δεν υπήρχαν ΜΕΘ. Ο Πολάκης είναι πιθανό να ψάξει το έγκλημα. Σ’ αυτό είναι μπλεγμένοι πάρα πολλοί ντόπιοι και ξένοι. 

Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα ίδια με τη ΝΔ, όσον αφορά την πολιτική. Μπορεί, αν βγει, να κλέψει λιγότερο, αλλά θα συνεχίσει την καταστροφή του ΕΣΥ. Ο Πολάκης πιθανότατα να αντιτάσσονταν σ’ αυτές τις ενέργειες. Τον διώχνουν λοιπόν τώρα για να μη φύγει μετά. Άλλωστε, κι αν ακόμα δε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι ονειρεύονται συγκυβέρνηση με τη γαλάζια συμμορία. Οπωσδήποτε ο Πολάκης θα ήταν εμπόδιο σ’ αυτό. 

Αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα είναι με τον Πολάκη. Ας προσέξει λοιπόν ο Τσίπρας, μήπως στις μεθεπόμενες εκλογές διαγραφεί αυτός από τον Παύλο. Εγώ τον θέλω στο ΚΚΕ. Είναι μαχητικός κι έντιμος. Παύλο, στείλε τους στο διάολο, κι έλα σε μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...