Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Καρναβάλι και καρνάβαλοι. Δεν ξεχνάμε τους αλήτες της ΝΔ.

Δεν ξέρω, αν αύριο θα γράψω, γιατί αύριο θα καεί το πελεκούδι, αφού θα είμαι Πάτρα. Μεγάλη παρέλαση, πλήθος κόσμου, ξεφάντωμα. Κάτι μου λέει πως ο κόσμος θα είναι περισσότερος από κάθε άλλη φορά. Τουλάχιστο αυτό δείχνουν οι εικόνες από τις προηγούμενες μέρες όπου χιλιάδες διασκέδαζαν αψηφώντας τον κορονοϊό!  

Βλέπετε, σύντροφοι αναρχικοί, κάπου χρησίμευσαν οι εκλογές. Για 3 χρόνια είχαμε φυλακιστεί στα σπίτια μας. Είχαμε απαγορεύσεις, μπάτσους, άγρια καταστολή και πρόστιμα. Είχαμε παράλογα μέτρα που σκότωσαν πάνω από 36.000 συνανθρώπους μας και έγιναν για να κάνουν πλιάτσικο οι κυβερνώντες, για να έχουν άλλοθι για την εγκληματική πολιτική που διέλυσε το ΕΣΥ.

Τώρα όμως έχουμε έτος εκλογών, οπότε μας επέτρεψαν να βγούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Μετά τις εκλογές βέβαια τα κεφάλια πάλι μέσα. Πάλι τρομοκρατία, πάλι ψέματα, όποιος και να βγει. Γιατί η κομπίνα με τα εμβόλια είναι σχεδόν οικουμενική. Δεν έχουμε τώρα κορωνοϊό; Η φυλάκιση άρχισε στις 28/2/2020 σε κάποιες περιοχές. Στην Αχαΐα απαγόρευσαν το καρναβάλι, αλλά επειδή τότε δεν υπήρχε κρούσμα στην Πάτρα, βγήκαν μερικοί άνθρωποι να διασκεδάσουν τηρώντας τις αποστάσεις. «Στα χείλια, στα χείλια φιλάμε τον Κικίλια», έλεγαν κοροϊδευτικά. 

Πόσους νεκρούς είχαμε τότε; Ως τις 20 Μαρτίου, που άρχισε ο ΕΟΔΥ να κάνει τις περίφημες εκθέσεις του, είχαμε 495 κρούσματα και 8 θανάτους! Τώρα πόσους έχουμε που είμαστε έξω χωρίς μάσκες (εκτός των αποκριάτικων) και δεν λέει κανένα από τα γαλάζια σκουλήκια τίποτα, όταν τα προηγούμενα καρναβάλια λύσσαγαν;  5.842.655 κρούσματα και 36.066 νεκροί! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των μέτρων, ένα από τα αποτελέσματα, γιατί κάποιοι τα κονόμησαν με τη λίστα Πέτσα, άλλοι καταστράφηκαν, αυτό ήταν η συνέπεια της καραντίνας και του εμβολιασμού με τα εντελώς αναποτελεσματικά εμβόλια. 


Σήμερα έχουμε πολύ περισσότερα ημερήσια κρούσματα και θανάτους από τότε. Όμως έχουμε και εκλογές, οπότε κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τις ύβρεις, τον παροξυσμό, την καπηλεία. 

Επειδή θυμόμαστε, ένα άρθρο από το Βαθύ Κόκκινο που λογοκρίθηκε επειδή έλεγε την αλήθεια, γι’ αυτό και το αντιγράφω ολόκληρο. 


«Η είδηση “Πάτρα: Ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε καρναβαλιστές και την αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καρναβαλιστές επιχείρησαν να κάνουν πορεία παρά την απόφαση που έχει ληφθεί για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η αστυνομία παρενέβη και υπήρξε συμπλοκή με την ομάδα των καρναβαλιστών, οι οποίοι τελικά αποχώρησαν...”

Τι έγινε πραγματικά; Η Πάτρα γλεντάει. Μουσική ακούγεται στους δρόμους, ενώ χιλιάδες Πατρινοί παρέλασαν τελικά. Και καταχειροκροτήθηκαν. Βέβαια ο κόσμος δεν ήταν τόσο πολύς, όπως τις άλλες χρονιές, αλλά το κέφι ήταν το ίδιο.

Ο σύντροφος Πελετίδης έκανε το αυτονόητο: Μετέθεσε το Καρναβάλι για το καλοκαίρι. Να αλλάξουν στολές, γιατί κάποιες φαίνονται πολύ ζεστές. Ο ίδιος είπε ότι έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία. Τόνισε ότι αυτή η αναβολή θα έχει σημαντική επίπτωση στην οικονομία της πόλης και ζήτησε από την κυβέρνηση «να ληφθούν μέτρα προστασίας των επιχειρήσεων».

Όμως ο κόσμος ήθελε να βάλει στολές και να βγει να διασκεδάσει. Οι μπάτσοι είχαν κάποιες αντιρρήσεις. Μετά από μερικές φραστικές διαμαρτυρίες κι επειδή -όπως είπαμε- κατέβηκε ο κόσμος να χαρεί, κι όχι να συγκρουστεί, έγραψαν τους μπάτσους κανονικά και πήγαν από αλλού! Απλά άλλαξαν δρόμο! Κόκκαλο οι μπάτσοι! Τι να κάνουν; Να τους πουν γιατί φοράτε στολές; Γιατί έχετε μάσκες;

Απολαυστικό το Video όπου οι κάτοικοι ρωτάνε απορημένοι τους μπάτσους κι αυτοί δεν ξέρουν τι να πουν.

Τις ίδιες απορίες όμως έχω κι εγώ.

Οι καρναβαλιστές θέλουν να κολλήσουν οι ίδιοι και οι άλλοι; Όχι βέβαια!

Γιατί κολλάς σε παρέλαση, που είναι ανοικτός χώρος και βαδίζεις πίσω από τον άλλο, ίσως και σε κάποια απόσταση και δεν κολλάς στο αεροπλάνο πχ με το οποίο έρχονται από την Ιταλία στην Ελλάδα;

Θέλω να σας πω, πως πίσω από αυτά τα καραγκιοζιλίκια του υπουργείου είναι άλλα πράγματα. Ψάχνουν άλλοθι, αφού η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο για να σταματήσει τον ιό! Όσοι κόλλησαν πήγαν μόνοι τους στα Νοσοκομεία. Μάλιστα η τραπεζικός - όπως είπε η ίδια - έφυγε χωρίς να εξυπηρετηθεί!

Φταίει τάχα το Καρναβάλι! Τρίχες! Η ανικανότητα του Κικίλια φταίει. 5ο κρούσμα! Αυξάνονται γρήγορα.

Ιταλία γίνεται χαμός, στη Γαλλία έχει ξεφύγει κι εκεί η κατάσταση. 100 άρρωστοι. Το ίδιο στη Γερμανία, όπου επίσης έγιναν λάθη. Στη Δυτική Ευρώπη έχουν πρόβλημα. Κατά τα άλλα το Καρναβάλι είναι επικίνδυνο. Είναι! Αν δεν έχεις τους μασκαράδες στο δρόμο, αλλά στα υπουργικά γραφεία.

Ούτε ένα κρούσμα στην Πάτρα. Όχι πως θα τη γλυτώσουν, απλά δεν θα είναι από τις εκδηλώσεις. Κι αν αρρωστήσουμε, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Θα πάμε να μεταλάβουμε! Θα φιλήσουμε και τις εικόνες, το χέρι του παπά...

Όχι μόνο δεν κολλάς τίποτα στην Εκκλησία, είπαν οι παπάδες, αλλά γίνεσαι και καλά! Οι επιστήμονες φυσικά έχουν άλλη γνώμη, αλλά αφού το είπε ο Θεός, ποιοι είναι οι επιστήμονες που θα πουν άλλα;

Ούτε φάρμακα θέλουμε. Προσευχή μόνο. Την έλεγε ο Τζιμάκος:

“Θε μου μεγαλοδύναμε,

που είσαι ψηλά εκεί πάνω

ρίξε τη νόσο καλαζάρ, Θεούλη μου,

στους σκύλους των κομμάτων...”»

Είχαν βγει λοιπόν τότε ΑΡΔ και τρολλ κι έβριζαν τους Πατρινούς. Γιατί η Πάτρα δεν έχει τόσους ηλίθιους ώστε να βγάλει τη ΝΔ πρώτη. Κανείς δεν κόλλησε από εκείνες τις εκδηλώσεις, όπως δεν κόλλησαν στη συγκέντρωση του Εφετείου, στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο κλπ. 

Σήμερα ξέρουμε πως χιλιάδες πέθαναν, γιατί δεν έδωσαν φάρμακα, αν και ήξεραν πως αυτά είναι αποτελεσματικά κι όχι τα εμβόλια, έδιωξαν τους γιατρούς που υποκριτικά χειροκροτούσαν, άφησαν αβοήθητους να πεθάνουν στα σπίτια εκτός ΜΕΘ δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους, διέλυσαν το ΕΣΥ. Τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν στη δημόσια υγεία δόθηκαν σε μπάτσους, ΑΡΔ, στρατό και παπαδαριό. 

Ο κόσμος τα θυμάται αυτά. Μη νομίζουν, επειδή διασκεδάζουμε, πως ξεχάσαμε τις αθλιότητες και το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...