Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Γαλάζιο κουκούλωμα όσον αφορά τους παιδεραστές.


Η εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι δεξιά. Σ αυτή υπάρχει πρωτοσέλιδο που γράφει:

«Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η φρικαλέα υπόθεση του Κολωνού

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στυλοβάτες του διαιτητή

Ο εμπλεκόμενος στους βιασμούς της δωδεκάχρονης είχε κομματικές πλάτες από το «σύστημα Μαξίμου»». 

Με δυο λόγια κατηγορεί τον ίδιο το Μητσοτάκη πως στηρίζει και ξεπλένει παιδεραστές. 

Αντιγράφουμε

«Στήριξαν εμπράκτως τον κατηγορούμενο ως παιδοβιαστή δίνοντας το «παρών» στην προεκλογική ομιλία του τον Μάιο του 2019 σε πλατεία του Κολωνού

Δύο αναρτήσεις που είχε κάνει στο facebook πολύ πριν ξεσπάσει η τωρινή καταιγίδα φανερώνουν τον ισχυρό ρόλο που είχε για τη Ν.Δ. στον Κολωνό ο Φίλιππος Ντόβας. Όπως φαίνεται από τα ντοκουμέντα, ο πρώην διαιτητής, που αρνείται κάθε κατηγορία για τη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης, δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα περιστασιακό ή ανενεργό στέλεχος.

“Όπως και ο Ηλίας Μίχος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και μαστροπεία, ήταν μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό, έτσι και ο Ντόβας είχε επιδείξει ακόμα πιο ενεργή και αρχηγική δραστηριότητα. Σε βαθμό που να φιλοξενεί στις εκδηλώσεις του ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη μέσα και γύρω από το Μαξίμου.

Μέχρι και χθες ο Φίλιππος Ντόβας δεν είχε αφαιρέσει τις επίμαχες αναρτήσεις από τον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα. Στο προφίλ του παρουσιάζει αρκετές δράσεις που τις περιγράφει ως «εθελοντισμού», αλλά και κάποιες με ξεκάθαρο πολιτικό υπόβαθρο. Σε μία εξ αυτών, στις 25 Μαρτίου 2019, λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Ντόβας εμφανίζεται σε κοινή -χαμογελαστή- φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τη διαφημιστική καμπάνια του υποψήφιου συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής Ντόβα με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εκλέχθηκε περιφερειάρχης με την ανεπιφύλακτη υποστήριξη της Ν.Δ.»

(Σημείωση: Φωτογραφίες και ολόκληρο το άρθρο είναι στη διεύθυνση https://www.dimokratia.gr/politiki/557413/karagkoynis-kai-nikolaoy-stylovates-toy-proin-diaititi/)

«Η δεύτερη χρονικά ανάρτηση παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στις 15 Μαΐου 2019 ο πρώην διαιτητής ανέβασε στο προφίλ του περισσότερες από 20 φωτογραφίες από την προεκλογική ομιλία που έκανε ως υποψήφιος του Πατούλη σε πλατεία του Κολωνού. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο Ντόβας επισυνάπτει και δύο ονόματα, ένα εκ των οποίων του βουλευτή Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη…»

«Ο Κώστας Καραγκούνης είναι δικηγόρος και εκλέγεται σταθερά βουλευτής από το 2009 με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία. Η εκλογική του περιφέρεια δεν είναι στην Αττική. Από το 2012-13 ήταν υφυπουργός Δικαιοσύνης και με απόφαση Μητσοτάκη έως το 2019 ήταν αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης».

«Παρούσα στην προεκλογική ομιλία Ντόβα ήταν και η Σοφία Νικολάου, που αυτές τις μέρες έχει τα γνωστά μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Η Νικολάου ήταν το ίδιο διάστημα υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Α’ Αθήνας, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Στη συνέχεια ο Μητσοτάκης τη διόρισε γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. Μάλιστα, η Σοφία Νικολάου πήρε και τον λόγο στην τοπική συγκέντρωση του Ντόβα για να ενισχύσει την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό Πατούλη. Έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί, τις οποίες ανέβασε στο προφίλ του ο πρώην διαιτητής».

«Και μόνο ότι στην προεκλογική ομιλία του Ντόβα έσπευσαν ένας εν ενεργεία βουλευτής και πρώην υφυπουργός της Ν.Δ. όπως ο Καραγκούνης, και μία υποψήφια βουλευτής όπως η Νικολάου, που στη συνέχεια τοποθετήθηκε από τον Μητσοτάκη σε πολύ κρίσιμο πόστο, αποδεικνύει ότι ο Ντόβας είχε ισχυρές διασυνδέσεις και στήριξη για να παίξει δυνατά το χαρτί της υποψηφιότητάς του. Κάτι που φαίνεται, βέβαια, και από το γεγονός ότι επιλέχθηκε από τον Πατούλη για τον συνδυασμό του».

«Ο πυρηνάρχης του Κολωνού για τη Ν.Δ. Ντόβας και το μέλος της τοπικής του κόμματος Μίχος βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις των τελευταίων δεκαετιών. Ο Ντόβας αρνείται ότι άγγιξε καν το 12χρονο κορίτσι. Αυτά, όμως, θα αποδειχθούν στις ανακρίσεις. Ούτε, φυσικά, μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Πατούλη για την επιλογή του ή τον Καραγκούνη και τη Νικολάου επειδή παρευρέθησαν, όπως συνηθίζεται, σε προεκλογική ομιλία ενός υποψηφίου που τότε ήταν ακόμα υπεράνω πάσης υποψίας.

Ωστόσο, κι εφόσον αποδειχθούν βάσιμες οι κατηγορίες και συλληφθεί ο Ντόβας, κανείς από τη Ν.Δ. δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν τον γνώριζε. Τουλάχιστον όχι ο Καραγκούνης και η Νικολάου που ήταν στην εκδήλωσή του, ούτε και ο Πατούλης που τον έχρισε υποψήφιο».

Τι να σχολιάσω πρώτο; 

  • Ελπίζω η αστυνομία να πήρε το κινητό και τον υπολογιστή / υπολογιστές του κατηγορούμενου, όπως πολύ καλά κάνει στις περιπτώσεις, που τέτοια καθάρματα δεν έχουν πλάτες. 
  • Αυτός που τον αναγνώρισε το ανήλικο θύμα του, είναι έξω. Η μητέρα, που η μικρή ορκίζεται πως είναι αθώα, είναι φυλακή! 

Όπως είπε ο προφήτης, μπροστά σε αυτό το κουκούλωμα των 200 και άνω τεράτων το ξέπλυμα Λιγνάδη είναι «ντουζάκι». 

  • Γιατί η ομερτά των ΜΜΕ; 
  • Γιατί ένας στρατός βολεμένων καθαρμάτων, τα γαλάζια τρολλάκια, υποστηρίζουν παιδεραστές; Πήραν γραμμή ή το κάνουν, γιατί έτσι είναι το ύφος και ήθος τους; 
  • Γιατί τόσα καθίκια μαζεύτηκαν στο κυβερνών κόμμα;

Απαιτούμε να πάνε φυλακή όλα τα παλιοτόμαρα που βίασαν το παιδί. Ένας να μείνει ατιμώρητος σημαίνει πως έγινε κουκούλωμα και μόνο γι' αυτό δεν είμαστε, όχι κράτος, κράτος δε γίναμε ποτέ, άνθρωποι!  

Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να βάλει στα ψηφοδέλτια όσους μπλέκονται με αυτή την υπόθεση. Αν το κάνει, δίνει το μήνυμα πως τους υποστηρίζει ο ίδιος, οπότε θα ξεσαλώσουν. 

Μην ξεχνάμε πως ο Λιγνάδης είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για τα ίδια ακριβώς εγκλήματα. Τότε τη γλύτωσε και συνέχισε την εγκληματική του δράση. 

Αν μπουν αυτοί στα ψηφοδέλτια, αν δεχτούν οποιαδήποτε κομματική βοήθεια, τότε η ΝΔ παραδέχεται πως είναι μια συμμορία εγκληματιών, ένα κόμμα παιδεραστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...