Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Απάντηση στο Γκλύξμπουργκ και στα μοναρχοφασιστικά «ζόμπι».

Το 1974 ο λαός μας με ποσοστό άνω του 69% (69,18%) είπε ΟΧΙ στη βασιλεία, τον Κοκό, το σόι και την αυλή του. Ωραίο ποσοστό.

Οι παλιότεροι ξέρουμε καλά γιατί δεν θέλαμε βασιλιά. 

Ο Κοκός ήταν υπεύθυνος για τη χούντα. Tη στήριξε. Όταν είδε πως δεν μπορούσε να ελέγξει τους ηλίθιους χουντικούς προδότες έκανε κίνημα από τα Lild. Ο χαμός της Κύπρου ήταν αποτέλεσμα και της καμαρίλας, της ίντριγκας, της σαπίλας της αυλής. 

Ακόμα και πριν το πραξικόπημα του 1967, πριν ακόμα την αποστασία του 1965, πολλοί άνθρωποι υπέφεραν «εν ονόματι του βασιλέως». Φυλακίσεις, διώξεις, εξορίες, βασανισμοί, δολοφονίες από το παρακράτος (κράτος δεν ήμασταν ποτέ), ήταν δυστυχώς κάτι συνηθισμένο. Η «κανονικότητα» θα λέγαμε σήμερα! 

Δεν ήταν θέμα προσώπου. Παρόλο που ο Κοκός δεν τηρούσε ούτε τα προσχήματα, γι' αυτό η ρήξη με τον Γεώργιο Παπανδρέου, όλοι οι βασιλιάδες έκαναν ακριβώς τα ίδια. Αν διαβάσουμε Ιστορία, θα δούμε ότι η βασιλεία συνδέεται με τις μεγαλύτερες καταστροφές. Όπως η Μικρασιατική. Εκεί οι οπαδοί της μοναρχίας συνέχισαν το σφάλμα του Βενιζέλου, μάλιστα κάνοντας περισσότερα και μεγαλύτερα λάθη, όπως πχ να διώξουν όλους τους ικανούς βενιζελικούς στρατιωτικούς, βάζοντας στη θέση τους ηλιθίους, αλλά πιστούς στο στέμμα. Όλα αυτά ενώ είχαν υποσχεθεί ειρήνη! 

Δεν είναι τυχαίο πως οι γαλαζοαίματοι κηφήνες επανέρχονταν ΠΑΝΤΑ με ΝΟΘΑ δημοψηφίσματα, μετά από εμφύλιο, ή χάρη στους προστάτες των Μεγάλων Δυνάμεων. Όποτε ρωτούσαν πραγματικά το λαό, οι βασιλιάδες πήγαιναν στα τσακίδια! Γι' αυτό κι από το 1974 δεν τόλμησε κανείς να ζητήσει νέο δημοψήφισμα για το πολιτειακό. Αν το κάνουν χωρίς νοθεία, το 69% θα γίνει 89% και παραπάνω. Ιδού η Ρόδος. Θέλουν να δοκιμάσουν κάποιοι; Ας το προτείνουν, να γελάσουμε. 

Ο Παύλος Γκλύξμπουργκ είναι ένας απλός πολίτης. Τώρα, γιατί οι δηλώσεις του έχουν για κάποιους μεγαλύτερη σημασία από τα σχόλια οποιουδήποτε, είναι θέμα των ΑΡΔ και των βλαμμένων. Να ξεχάσουμε την ακρίβεια, τα σκάνδαλα της βασιλοχουντικής συμμορίας της ΝΔ και να ασχολούμαστε με το τι κουταμάρες αραδιάζει ένας κηφήνας! 

Μια και είπαμε για κηφήνες. Τι επαγγέλλεται; Εκτός από το να δουλεύει μερικούς βλάκες με περικεφαλαία, τι άλλη δουλειά κάνει; Να σας πούμε: Τρέφεται με χρήματα των Ελλήνων! Είναι από ’κείνα που είχαμε δώσει στον μπαμπά του από τα κονδύλια των φυσικών καταστροφών! Είναι δε τα μοναδικά στον κόσμο που δόθηκαν σε αυτόν που κατέστρεψε, κι όχι στα θύματα της καταστροφής! Αλλά εδώ είμαστε Μπανανία, οπότε γίνονται τέτοια. 

Τι είπε ο Παύλος Γκλύξμπουργκ; Πρώτα από όλα διέψευσε πως θα κάνει κόμμα. Όχι, να κάνει! Θέλουμε να γελάσουμε. Να δούμε και πόσα ζόμπι έχουμε. Τι να κάνει όμως; Οι περισσότεροι εναπομείναντες φιλοβασιλικοί ψηφίζουν ΝΔ. Κόμμα που κατεβαίνει ως φιλοβασιλικό υπήρχε; Μάλιστα αλλά ήταν αόρατο.  

«Η «Εθνική Ελπίδα» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010. Πρόεδρος του κόμματος είναι ο γνωστός στους φιλοβασιλικούς κύκλους, Γεώργιος Παπαδόπουλος. 

Κύριος στόχος του κόμματος είναι η επαναφορά της Βασιλευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄, στον θρόνο της Ελλάδας.

Έλαβε πρώτη φορά μέρος σε εκλογές στις εκλογές του Ιουνίου 2012, πήρε την 18η θέση, 0,07% με 4.303 ψήφους».

Δεν πρόλαβαν, δε νομίζω πως κατέβηκαν ξανά. Τι να πω εγώ; Που με τρώει να πω και για το «ελπίδα» (πήδα - πήδα - πήδα) και για το «Γεώργιο Παπαδόπουλο» και για το 007 τους Τζέιμς Μποντ των εκλογών. Δε θα πω όμως τίποτα, γιατί το συγκεκριμένο κόμμα από αόρατο, έγινε ανύπαρκτο. Να κατέβουν όμως ξανά, να γελάσουμε λιγάκι.   

Στα πρόσφατα τώρα. 

Λοιπόν, Παύλο. Είπες πως δε θες ν’ αλλάξεις το Σύνταγμα (ευτυχώς δεν μπορείς), αλλά πως θες να βοηθήσεις. 

Εγώ θα δείξω καλή πίστη και σου μιλήσω ως φίλος! Ούτε ως κομμουνιστής προς φιλοβασιλικό, ούτε ως φτωχός προς πλούσιο, ως φίλος σε μια παρέα που ακούει κάποιον να λέει «θέλω να βοηθήσω»! Σου λέω τον τρόπο: Να δώσεις αυτά που βούτηξε ο μπαμπάς σου! Όχι μόνο την αποζημίωση, αλλά και τα κοντέινερ από το «ριφιφί» που έκανε επί Μητσοτάκη Α’ του Αποστάτη. 

Αν το κάνεις, σου υπόσχομαι πρώτος εγώ, να πω πως βοήθησες τουλάχιστο να επιστραφούν τα κλοπιμαία. 

Αν δεν το κάνεις, σκάσε! Έχουμε πήξει στους «σωτήρες» και σε όσους «θέλουν να μας βοηθήσουν». Δεν αντέχουμε άλλον, πίστεψέ με.  


Όποιος θέλει βασιλεία, να ξηλωθεί να συντηρήσει τον Παυλάκη και το σόι του. Εμείς δεν έχουμε ούτε για φαΐ. 

Δεν περιμένω ούτε να κάνει κόμμα, γιατί δεν θέλει να γελάμε μαζί του, ούτε φυσικά να ζητήσει δημοψήφισμα. Κρίμα, θα έπεφτε πολύ καρπαζιά στο γαλαζοαίματο σβέρκο. Αλλά δε θα τους αφήσουμε να ξερνάνε τα ψέματά τους. Λαός που ξεχνά ξαναζεί την τραγωδία.  

Να πούμε τώρα για τη μαύρη αγορά; Τους πλειστηριασμούς; Αν με διώξουν από το σπίτι θα πάω να μείνω σ’ ένα από τα παλάτια του Παυλάκη. Είπε πως θέλει να βοηθήσει, δε νομίζω πως θα έχει αντίρρηση. Ε Παύλο; Να ξέρεις έχω πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά, δε ροχαλίζω. Οδοντόβουρτσα, πιτζάμες κλπ φυσικά δικά μου. Τι είμαι, βασιλιάς, να παίρνω του δημοσίου;       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...