Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Άβερελ και Ντόρα.

Τέτοια αγάπη ούτε ο Κάιν στον Άβελ. Πως το λέει το ρητό; “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Τριαντάφυλλα με κάτι αγκάθια, να! (με το συμπάθιο). 

Υπάρχουν ταινίες για άνω των 18, με άνω των 18, όπου «αδερφή» πηδάει και δέρνει «αδερφό», αλλά εκεί ήταν ηθοποιοί. Εδώ όμως η Ντόρα, η μεγάλη σαδίστρια, έκανε τον Κούλη με τα κρεμμυδάκια! 

Φυσικά δε θα κάνει κίνηση εναντίον του και βέβαια είναι διεφθαρμένο όλο το σόι. Αλλά όπως και να ’χει, χαίρεσαι να την ακούς να καρφώνει τον Κυριάκο. Το γέλιο το έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε ούτε για φαΐ. 

«Η Ντόρα Μπακογιάννη (παλαιά Μακονομάχα κι αυτή), λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει πρόβλημα για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Είδες που δεν ήταν τυχαίο ή από λάθος το TurkAegean του Άδωνι; Ξεφτίλες κ προδότες μια ζωή»

«Σας έκλεψαν την ψήφο με το #Μακεδονικό μπατριώτες & διαδήλωναν με τους κώλους έξω. Και η κυρά Ντόρα εντελώς ξεδιάντροπα παραδέχεται ότι "Δεν έχουν ταμπού για την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο" Να τους ξανά ψηφίσετε να ψάχνουμε & τα Δωδεκάνησα γίδια ε γίδια».

Εδώ να επαναλάβουμε πως οι Τούρκοι, εκτός από γείτονες και σύμμαχοι, είναι φίλοι μας. Όπως ήταν και είναι οι Γερμανοί. Η Ντόρα ξέρει αυτό που λέμε εμείς τόσο καιρό. Δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος, αν 

1) Δεν βρεθεί κάτι που να έχει μεγάλη αξία κάτω από το βυθό του Αιγαίου ώστε να δικαιολογεί τα έξοδα.  

2) Δεν πάρουμε την άδεια των ΗΠΑ. Μόνο όπλα παίρνουμε (και μίζες), όχι άδεια να τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον «συμμάχων», μην πω «αδερφών». Που αν έχουμε τέτοιους «συμμάχους», «σωθήκαμε»!  

«Όχι στα 12 μίλια» λέει η Ντόρα. Τα λέει αυτή σα μεγάλη αδερφή, για να μην τα πει ο μικρός και φάει φάπες. Λαγός; Προφανώς! 

Προσωπικά δε με νοιάζει πόσα μίλια έχουμε. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Αλλά κάποια σανοφάγα «μας τα είχαν κάνει τσουρέκια». Τα ίδια σανοφάγα, που ψήφισαν τους γαλάζιους τσαρλατάνους. 

Είπε όμως κι άλλα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

««Οι πλειστηριασμοί είναι υποχρέωση του μνημονίου». 

«Αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα μας δίνουν δάνεια οι τράπεζες».

«Είμαστε υπό επίβλεψη». 

«Έχουμε υποχρεώσεις».

Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη στο «ΚΡΗΤΗ TV». 

Έτσι χάνονται τα σπίτια. 

Ξαναψηφίστε τους!»»

Να κάνω πρόβλεψη; Οι μισοί σχεδόν από τις 700.000, που περιμένουν να χάσουν τα σπίτια τους και ψήφισαν ΝΔ και οι νεοδημοκράτες από τις 300.000 ηλικιωμένους που τους κοπάνησε πρόστιμο, μάλλον θα είναι κοψοχέρηδες. Τουλάχιστο 400.000 κουκιά κάτω η ΝΔ μόνο από αυτά, χώρια η ακρίβεια! Ξέρετε πόση διαφορά είχε με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019; 470.000 ψήφοι. Από τους νέους ψηφοφόρους δεν παίρνει παρά ελάχιστους… Θα είμαι έτοιμος να φωτογραφήσω τις φάτσες των δημοσκόπων το βράδυ των εκλογών. 

Το καλύτερο όμως ήταν το παρακάτω. Ρώτησε δημοσιογράφος του Kriti TV:

«Γράφτηκε για το δικό σας όνομα, του γιου σας και της κόρης σας ότι τα κινητά σας είχαν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό. Γράφτηκε ότι εσείς θα τα στείλετε στο εξωτερικό να ελεγχθούν. Τα στείλατε; Λάβατε απάντηση; Είναι ελεγμένα;». 

«Όχι. Δεν τα έστειλα, αλλά για να είμαι τελείως ειλικρινής, άλλαξα τηλέφωνο», απάντησε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ».

Η αλήθεια λυτρώνει Ντόρα μου και κάνει το αδερφούλη σου ν’ αλλάξει 1000 χρώματα. Τόσο πολύ τον εμπιστεύεται, που άλλαξε τηλέφωνο! Όταν λέει τηλέφωνο όχι μόνο συσκευή, κι αριθμό να μην τη βρίσκει ούτε για «χρόνια πολλά». Γιατί το πόσο «γουρλής» είναι ο Κούλης το ξέρουν όλοι: Μια φορά ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον κόσμο κι από τότε τρέχουμε για μάσκες κι αντισηπτικά!  


Μην ανησυχείς όμως Κούλη. Σ’ αγαπάει η Ντόρα. Απλά όπως η Wednesday Addams θέλει να είναι η μόνη που σου κάνει νίλες. Προσοχή ζητάει, εξουσία και θέση. Εδώ που τα λέμε έχει κι ένα δίκιο. Τόσο πλιάτσικο κάνεις μαζί με τους φίλους σου. Την αδερφή σου απέξω; Να κοιτάει να τρως και να γλείφεται; Δεν πάει. 

Βέβαια όταν ξυπνήσει ο κόσμος θα σας κανονίσει και τους δυο. Θα σας κάνει όπως ο Lucky Luke τους  Daltons. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...