Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Περάσαμε τους 36.000 νεκρούς από Covid!

Συνολικά 5.842.655 θετικοί στον κορωνοϊό. 56%! Σε μια χώρα που εμβολιάστηκαν πλήρως 7.644.160  δηλαδή το 73,27%! Άρα οι περισσότεροι που κόλλησαν είναι πλήρως εμβολιασμένοι! Όπως και χιλιάδες που πέθαναν! Τα πραγματικά εμβόλια προστατεύουν τους ανθρώπους από τις αρρώστιες. Το κάνουμε ακόμα πιο λιανά: Αν τα «εμβόλια» ήταν πραγματικά, θα είχαμε σήμερα λιγότερους από τους μισούς ασθενείς και βέβαια πολύ λιγότερους νεκρούς. 10.432.481, που είναι ο πληθυσμός της χώρας, μείον τους (δήθεν) εμβολιασμένους, σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να είχαν αρρωστήσει πάνω από (10.432.481 -  7.644.160)  = 2.788.321 άνθρωποι, ακόμα κι όλοι οι ανεμβολίαστοι κολλούσαν (πράγμα πρακτικά αδύνατο)! Μπορούν να μας πουν γιατί αρρώστησαν τουλάχιστο 3.054.334 πλήρως εμβολιασμένοι; Η αριθμητική δε λέει ψέματα. Απλές προσθέσεις και αφαιρέσεις κάνουμε.

36.066 νεκροί από Covid! Χιλιάδες από αυτούς εμβολιασμένοι! Πέθαναν, «αλλά αν δεν εμβολιάζονταν, θα ήταν ακόμα χειρότερα»! Δηλαδή; Θα πέθαιναν, θα ανασταίνονταν και θα πέθαιναν ξανά; Κανονικά η δικαστική εξουσία έπρεπε εδώ και καιρό να ερευνήσει τι στο διάολο πήγε τόσο στραβά. Βέβαια, επειδή όλοι ξέρουν, κάνουν την πάπια στο μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα από τον καιρό της Κατοχής και της Μικρασιατικής καταστροφής. Στο Β’ Παγκόσμιο χάσαμε λιγότερους στις μάχες! «Συγκεκριμένα η Ελλάδα με πληθυσμό 7,22 εκατ. πριν μπει στον πόλεμο είχε απώλειες 35.100 ζωών στα πεδία των μαχών…»! Πράγματι έχουμε πόλεμο, ποιοι μας πολεμάν όμως; Η χώρα έχει 3.496 νεκρούς ανά 1.000.000! Έχουμε ξεπεράσει, Βέλγιο (Άδωνη πανηγυρίζεις;) Ιταλία, που λέγαμε «μη γίνουμε σαν αυτούς», αλλά οι ΑΡΔ κάνουν σα να μη συνέβη τίποτα! Που είναι ο «Μωυσής»; Που αντί για Έξοδο μας πήγε στον πάτο; 

Ξέρουμε γιατί έγιναν αυτά. Τα παράλογα μέτρα που πάρθηκαν, η μετατροπή των σπιτιών μας σε φυλακή, δεν είχαν σκοπό τη διακοπή της μετάδοσης του κορωνοϊού, κάθε άλλο. Σκοπό είχαν, όπως αποδείχτηκε περίτρανα, τη δικτατορία και το πλιάτσικο. Στην αρχή την πάτησα κι εγώ. Βέβαια είχα την αφέλεια να πιστεύω πως τουλάχιστο θα ενισχυθεί το ΕΣΥ, έστω κι από αυτή τη νεοφιλελέ συμμορία. Γι' αυτό συμφώνησα να μετατρέψω σε κελί απομόνωσης το σπίτι μου, με την προϋπόθεση να κερδηθεί χρόνος, ώστε να κατασκευαστούν φάρμακα, ΜΕΘ, νοσοκομεία, να πάρουν γιατρούς και νοσηλευτές. Εμβολιάστηκα  επίσης για να μην κολλήσω, όμως κόλλησα! Αν είμαι ζωντανός, παρά τα πολλά υποκείμενα νοσήματα που με ταλαιπωρούν χρόνια, το οφείλω στα φάρμακα που μου χορήγησε έγκαιρα ο γιατρός μου. Αν άκουγα τον ΕΟΔΥ, σήμερα θα είχαμε 36.067 θύματα της νεοφιλελέ πολιτικής.

Η ΝΔ διέλυσε το ΕΣΥ! Απέλυσαν ακόμα και τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές, επειδή δεν πειθάρχησαν, κι επειδή είπαν την αλήθεια! Βλέπετε, στην Μπανανία μας όποιος πει την αλήθεια βρίσκει το μπελά του! Για χρόνια μας είχαν πρήξει με τον ιό. Δεν ακούγαμε τίποτε άλλο. Σήμερα δε μιλάει κανείς με σκοπό να ξεχαστεί το μεγαλύτερο έγκλημα. Ε όχι, δε θα ξεχάσουμε, εμείς τουλάχιστο που χάσαμε τους ανθρώπους μας, αφού βρέθηκαν αβοήθητοι χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς και χωρίς ΜΕΘ. Θα ζητήσουμε την τιμωρία των μεγαλύτερων δολοφόνων που πέρασαν ποτέ από αυτό τον τόπο μαζί με τους ναζί κατακτητές. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε.

Είναι θέμα δικαιοσύνης να αποζημιωθούν οι ηρωικοί γιατροί και νοσηλευτές που άντεξαν την πίεση, την τρομοκρατία, που δεν υποτάχθηκαν, που είπαν την  αλήθεια. Επίσης δεν πρέπει απλά να διαγραφούν τα παράνομα πρόστιμα στους άνω των 60, που σύμφωνα με τον ΟΗΕ είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και να δοθούν αποζημιώσεις, από κείνους που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή. Να ζητηθεί δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες ολόκληρων ομάδων, όπως πχ οι νέοι, στους οποίους κάποια καθίκια προσπάθησαν να φορτώσουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες και βέβαια να  πάνε φυλακή οι πραγματικοί φταίχτες. Είναι υποχρέωση των υπολοίπων κομμάτων να καταργήσουν τους κατάπτυστους νόμους της ΝΔ, που έδωσαν ασυλία σε εγκληματίες, ώστε να τιμωρηθούν τα όρνεα για όσα έκαναν. 360 φορές περισσότεροι νεκροί από το Μάτι! 360 φορές περισσότερα «γιατί;»! Εδώ δεν είχαμε ανικανότητα, εδώ υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από την αρχή, υπήρξε δόλος!

ΥΓ: Τι γίνεται στην ΕΕ με τα μηνύματα των πολυεθνικών που θησαύρισαν με τα μούφα εμβόλια και τους Ευρωπαίους αξιωματούχους; Χάθηκαν; Μην ανησυχείτε, θα βρεθούν όταν ξυπνήσει ο κόσμος και τότε να δείτε τι δουλειά θα έχουν οι «Βέλγοι» εισαγγελείς. Εδώ είμαστε πάντα Ραγιαδιστάν… 

Που είναι οι ΑΡΔ να μας κουνήσουν το δάχτυλο γιατί κανείς πλέον δε φορά μάσκα, δεν εμβολιάζεται και δεν μένει κλεισμένος στο «μαντρί»; Να μας πουν για τους «κακούς νέους» που κάνουν σεξ στις πυλωτές; Τι έγιναν όλοι αυτοί οι τρομοκράτες; Οι μπάτσοι χωρίς μάσκες που φύλαγαν παγκάκια, που μοίραζαν πρόστιμα σε όσους επίσης δε φορούσαν μάσκες; Που χάθηκαν; Μπορεί αν δεν προσέξουμε, να τους δούμε πάλι μετά τις εκλογές.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...