Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Απαγορεύεται το γέλιο!

“Γιατί γελάτε κύριοι;” Γιατί μήπως είμαστε για γέλια; Για κλάματα είναι η χώρα, για πολύ κλάμα μάλιστα. 

Στο Βαθύ Κόκκινο έχουν το νέο video του κωμικού που υποκρίνεται τον Πρωθυπουργό. Πολύ γέλιο! 

Η σύγκριση με τον Γ. Παπαδόπουλο έρχεται αυθόρμητα. Κι αυτός γελοίος ήταν και γι' αυτό επικίνδυνος, όσο είχε την εξουσία. 

"Κούλης… Το έχει πάθει κι άλλος το 1969 (Βίντεο) 

Την φλασιά που ήρθε σε φίλο αναγνώστη μας καθώς παρακολουθούσε τις αντιδράσεις που υπήρξαν την χθεσινή ομιλία του Μητσοτάκη σε εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την μετέτρεψε σε βιντεάκι, θυμίζοντας μας παρόμοια σκηνικά που υπήρξαν πριν δεκαετίες, την περίοδο της Απριλιανής χούντας.

Απολαύστε:"


Άκουσα πως συνελήφθη άτομο γιατί γέλαγε! Αν ήταν έτσι όμως, θα έπρεπε να συλλάβουν πάρα πολλούς, αφού εκατομμύρια γελάνε με τον Κούλη. Ο Μητσοτάκης πάντως για να αποφύγει να γελάνε μαζί του, θα απαγορεύσει το γέλιο! 

Όπως τότε που απαγορεύονταν να ακούμε μουσική, να είμαστε όρθιοι, για να μην κολλήσουμε ιό! Τώρα για να μην γελάμε με την κυβέρνηση. 

Έχει ένα δίκιο. Σου λέει, «όσοι δεν είναι πλούσιοι, δεν έχουν λόγο να γελάνε. Άρα μας κοροϊδεύουν»!

Δε φταίει όμως ο κόσμος χουντικούλη μου. Όταν σε ακούνε να μιλάς για το «πόσο καλά τα έχει καταφέρει», αμέσως κάνουν καινούριο συκώτι!

Λες κι εσύ κάτι ανέκδοτα. Να πεις για την εκπαίδευση τι; Πως ρήμαξες στο ξύλο τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές; Πως υποβάθμισες όλα τα πτυχία; Πως έκλεισες σχολές; Πως αν βρέξει, μαθαίνουν τα παιδιά κολύμπι; 

Πήρες το ίδιο ακριβώς χειροκρότημα με τον Παπαδόπουλο. Που έλεγε και έκανε ακριβώς τα ίδια κόλπα. Μάντεψε τι κατάληξη θα έχεις.

Οπότε απαγόρεψε και το γέλιο! Κατέβα ακόμα πιο χαμηλά, μπορείς.

Μάθε πως σε μια πραγματική δημοκρατία, δε βαράνε οι μπάτσοι όσους διαμαρτύρονται. Αλλά που να ξέρεις από δημοκρατία. Οικογενειακό σας γνώρισμα είναι να κάνετε τα πάντα για να την εξαφανίσετε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...