Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Αεροπόρος θα γεννώ σ’ αόρατο αεροπλάνο...

«Θα πάρουμε τ’ αόρατα 

παλτά να τα πετούμε

και οι μιζούλες οι χρυσές

να καλοφαγωθούνε».

Πόσο μπροστά είμαστε, πόσο προφήτες, κι εμείς απορούμε. Πόσες φορές και πόσο πριν γράψαμε πως θα πάρουμε τα αόρατα παλτά που είναι σαν τα ρούχα του αυτοκράτορα; Για τα βλέπουν οι ηλίθιοι και να κονομάν οι απατεώνες. 

Γιατί τι θέλει το γίδι που ψηφίζει; Νοσοκομεία; Τι να τα κάνει; Αφού έτσι κι αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε; Σχολεία; Υπερτιμημένη η γνώση. Πίστευε και μη ερεύνα λένε οι παπάδες. Άλλωστε αποφασίζουν άλλοι για μας. Εμείς δεν πάμε καν στις εκλογές, περιμένουμε στο παχνί το χασάπη να μας πάει στο σφαγείο. 

Τι θέλει ο Έλληνας; Σανό! Μπόλικο σανό, πασπαλισμένο με εθνικιστική παραμύθα που κάνει κεφάλι. Θα τους σκίσουμε τους Τουρκαλάδες ρεε!  Όχι, θα έχουν αυτοί τέτοιες μίζες, θα έχουν; Μπορεί, αλλά και πάλι πρώτοι εμείς θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη της οικονομίας των πολυεθνικών. 

Με τα F-35 ποιος τους πιάνει; Η αστυνομία πάντως όχι, γιατί είναι όλα βαφτιστήρια διαιρεμένα με μέσον, άρα δικοί τους. 

Αυτό που είπε ο Λεβέντης θα γίνει: Θα κόψουν 300 ευρώ από εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους, κι όχι μόνο θα πάρουν τα αόρατα αεροπλάνα, αλλά θα περισσέψει άλλο ένα δωράκι στα κανάλια να παίζουν από το πρωί ως το βράδυ εμβατήρια. 

«Αεροπόρος θα γεννώ 

σ’ αόρατο αεροπλάνο

το γίδι θέλει το σανό 

το χρήμα Αμερικάνο…»

Τι θα τα κάνουμε όταν τα πάρουμε; Ό,τι και τα παλιότερα. Θα τα έχουμε να τα θαυμάζουμε. Μπορεί να μην πετάξουν όλα, κάποια ίσως γέρνουν όπως τα υποβρύχια, αλλά στο τέλος θα τα δώσουμε στους Ουκρανούς ή όπου αλλού γίνεται πόλεμος. 

Σημασία δεν έχει το αεροπλάνο αυτό καθ’ αυτό. Όχι, αυτό είναι το περιτύλιγμα. Σημασία έχει η μίζα. Ασχολείται κανείς με το χρυσόχαρτο; Με το δώρο ασχολείται, το χαρτί το πετάει. 

Πετάει - πετάει κι ο γάιδαρος που πάει και ψηφίζει.

Εσείς που είστε άρρωστοι περιμένετε καμιά καρότσα, οι αετονύχηδες πάνε πετώντας. Αφήνει ρε Μητσοτάκης τέτοιες ευκαιρίες; Που ζείτε ρε; Πως ζείτε; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...